2777
2789
عنوان

ازدواج بهتره یا مجردی متاهلا و مجردا جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 63 پست

واسه منی ک تو مجردیم انقد ازادی داشتم ک سه روز خونه نبودم خیلی خوب بود ولی شرایط زندگیم ی جوری شد ازدواج کردم الان ۲۰ سالمه پنج ماهه خونه خودمم ب نظرم مجردی خیلی بهتره متاهلب کلی مسعولیت داره دارم افسردگی میگیرم ولی شوهرم عالیه

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل

من متاهلم و میگم تا یه زمانی باید مجرد بمونی

یه سری چیزا هست که ممکنه حسرتش رو بخوری در اینده 

مثلا حرف خانواده همسرت مهم میشه یه دفعه حالا این یه اتفاق کوچیکه این که بعدش به خودت میگی چرا اصلا خودمو و روحمو اذیتت کردم و...

ولی خب ازدواج بنظرم یه امری که اگه سالم و درست باشه زندگی آدمو تا یه جایی نجات میده از رفتن به مسیر کج و حالا هر چیزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ سالگی ازدواج کردم ۱۰ سال با همسرم اختلاف سنی داریم فوق العااااااده از ازدواجم راضی ام خداوشکر ...

وای عزیزم مبارک 😍😍باشه ایشالا همیشه خوشبخت باشی ازدواج خوب نعمت بزرگیه قدر شو بدون💙

من تا دم عقد رفتم خودمم منصرف شدم هيچي مجردي نيس و بنظر من بهتره البته يه سني بعد بهتره ادم ازدو ...

عیبی نداره ایشالا بهترش برات پیش میاد موفق باشی عزیز💙💙

من بیست ازدواج گردم میگم کاش سی ازدواج میکردم یالااقل الان ک۲۸سالمه ی بنده خدایی همیشه میگفت ادم هر ...

عیبی نداره از الان زندگیت لذت ببر عزیز🌷💙

من ۱۷ سالگی ازدواج کردم، الان ۲۷ سالمه، خدارو شکر از زندگیم راضی هستم. بعضی وقتا که فکر میکنم زود ازدواج کردم، ولی وقتی به دوران مجردیم که برمیگردم میبینم بهترین کارو انجام دادن که زود ازدواج کردم، 

برای هرکسی دیر ازدواج کردن خوب نیست.