2777
2789
عنوان

دلم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
بیخیالش بهش فک نکن اگ میخای برگرده هرچی بیشتر فک کنی اون دورتر میشه  بزار بفهمه دیگ اون ادم ق ...

باشه عزیزم، نه نمیزارم، منم شمارشو پاک کردم همون 5 ماه پیش. آخرین بار هم دیدمش خیلی باهاش سرد رفتار کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجا ک تو فضای مجازی داره دنبالت میکنه پستو استوریای شوخیو شاد بزار  حرصش بده ک اصلا واست مهم ...

هیچ جا نداریم همو، ولی خواهرش استوری هامو چک میکنه میره میزاره کف دستش😂

باشه عزیزم، نه نمیزارم، منم شمارشو پاک کردم همون 5 ماه پیش. آخرین بار هم دیدمش خیلی باهاش سرد رفتار ...

بهت قول میدم اگ بهش فک نکنی زیر یک سال برمیگرده

انقد ب خودت برس تا پشیمون شه بفهمه چیو از دست داده

خودمم همین فکرو میکنم، ولی خیلی مغروره بنظرت بازم برمیگرده؟ بدبختی بهمم شک کرد انگار فک کرد تجربه را ...

منم پسرخالمو از بچگی دوس داشتم اونم منو 

الان دوساله باهم رلیم 

من قبلش کسیو نداشتم ولی اون درحد چت داشته ک خودم خبر داشتم 

حدودا هفت ماه خونمو تو شیشه کرد بخدا قلبمو تیکه تیکه کردع بود 

هرکاری کردم ک فقط بتونم باور کنم حرفاش دروغ بودع و دوسم نداشته 

یروز از خاب بیدار شدم دیدم امروز فرق داره 

امروز انگار واقعا دیگ فراموشش کردم واس همیشه 

با اینک رابطه رو قطع نمیکرد ولی بهم میگف از زندگیم برو 

شبش برگشت :) فک کن بین فراموشی من و پشیمونی اون فقط چنساعت فاصله بود 

یهو ساعت 3 صب بهم تکست داد ک بدون تو نمیتونم دیگ دارم دیوونه میشم خیلی نسخم 

منم فقط درحد ایموجی فرستادن جواب میدادم 

خیلی ازم خاهش میکرد ولی واقعا از سرم افتاده بود دیگ نمیخاستم این چیزی از خودم ساخته بودم بشکنه 

بهم قول داد کاری کنه ک همچیو فراموش کنم 

خیلی میگذرع ازون موقع 

و واقعا الان همچی خوبه 

جون بخام میدع چون بهم ایمان اوردع چون هیچکس جز من پای بدیاش نمیمونه 

12 روز دیگ اعزام میشه 

از سربازی ک برگردع عروسی میکنیم 

عشق قشنگه ها ولی عاشقی کردن خیلی سخته 

شاید سخت ترین کار دنیا

باشه عزیزم😍

قربونت برم یاد بگیر هیچکس ارزش ناراحتیتو نداره

مردم برات مهم نباشه سعی کن جلو خدا آبروت نره مردم برا حضرت مریم هم حرف دراوردن گفتن ک مگ میشه بدون شوهر بچه بزایی

منم پسرخالمو از بچگی دوس داشتم اونم منو  الان دوساله باهم رلیم  من قبلش کسیو نداشتم ولی ...

آخی عزیزم،میفهمم چی میگی، نه رابطه ما اینجوری نبود بیشتر من پیگیرش بودم، ولی خب یچیزایی میدیدم ازش که باعث این رفتارم میشد ینی خودشم میخواست ولی لعنتی خیلی مغروره، انشاالله خوشبخت بشین، دعا کن برای منم.