2777
2789
عنوان

غربت ....

137 بازدید | 17 پست

خودم متولد تهرانم خیلی از بستگانمم تهرانن... 

اما خانوادم ی شهر دیگه هستن 

احساس میکنم تهران غریبم 

با اینکه خونه داریم همسرم شغل ثابت داره اینجا اما دلم میخواد بریم پیش خانوادم 

دارم دیوونه میشم اینقدر که به این موضوع فکر میکنم 

همسرم راضی نمیشه بریم 

خصوصا از وقتی کرونا اومده بیشتر تنها شدم اینجا 

همش تو خونه ام 

خسته شدم 

دلم خانوادمو میخواد 😔😔😔😔

همش از خدا میخوام تو دلش بندازه که بریم.... 

چیکار کنم 😔

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا از کلمه غربت استفاده میکنید به هر جایی که هستین عادت کنید خودتون وقف بدین از زندگی لذت ببرید

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
همدردیم. بچه داری

اوهوم 

۶ ماهشه 

فقط دلم به بودن اون خوشه 

اما وقتی تصویری با مامان و بابام حرف میزنم و میبینم چقدر دلم میخواد و اونا دلشون میخواد نزدیک هم باشیم اعصاب بدتر خورد میشه 

عزیزم پس شما اگر جای من بودی چیکار میکردی، تک فرزندم و پدر و مادرمم خارج از ایران زندگی میکنن، خودم ...

سخته.... به روحیه ادما هم بستگی داره 

من خیلی به خانوادم وابستم 

نمیدونم چرا از کلمه غربت استفاده میکنید به هر جایی که هستین عادت کنید خودتون وقف بدین از زندگی لذت ب ...

به این دلیل استفاده میکنم که به نظرم هر کجای دنیا باشی که عزیزانت درکنارت نباشن غریبی 

این تعریف من از غربت هست 

حق داری خیلی سخته منم دو ساله شهر غریبم به خاطر شغل همسرم  

همش فکرای بد میاد تو ذهنم 

هی با خودم میگم از کجا معلوم که هممون چقدر دیگه زنده میمونیم 

چرا تا وقتی که وقت داریم باید از هم دور باشیم و از بودن در کنار هم لذت نبریم 😔😔

من ۲۰ساله دورازخانوادم تو یه شهردیگم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اوهوم  ۶ ماهشه  فقط دلم به بودن اون خوشه  اما وقتی تصویری با مامان و بابام حرف میز ...

درکت میکنم. ولی گذر زمان باعث میشه بیشتر عادت کنی. من بعد از 12 سال هنوزم سخته برام. ولی بیشتر دلم خواهر وبرادر رو میخواد تا مادرم رو. اصلا نبینمش دلم براش تنگ نمیشه. 

به این دلیل استفاده میکنم که به نظرم هر کجای دنیا باشی که عزیزانت درکنارت نباشن غریبی  این تعر ...

غربت برای ما آدمها معنی نداره ما انسانیم با هر شرایطی میتونیم خودمون وقف بدیم درستش اینه با حسرت خوردن روزای خوب زندگیت و از دست میدی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
درکت میکنم. ولی گذر زمان باعث میشه بیشتر عادت کنی. من بعد از 12 سال هنوزم سخته برام. ولی بیشتر دلم خ ...

منم ۸ ساله اما عادت نکردم 

تازه روز به روز دلتنگیم بیشتر میشه.... 

غربت برای ما آدمها معنی نداره ما انسانیم با هر شرایطی میتونیم خودمون وقف بدیم درستش اینه با حسرت خور ...

منطقیش اینه که شما میگی 

اما احساسیش اینطور نیست...