2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه من چ غلطی کنم با خساست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم اين مردايي كه دلشون نمياد پول خرج كنن چرا زن ميگيرن يكي ديگرم زجر بدن؟؟ خب نكنيد اقا تا اخر عمرتون مجرد بمونيد پول جمع كنيد..ادم اعصابش خرد ميشه اينارو ميشنوه..سر كار نميتوني بري خودت عزيزم؟

عزیزم خیلی رک بهت میگم اینجور خصلت ها درمان ندارن چون بزرگ شدن با این ویژگی ها دست خودشون نیست

ما همین ۲۰ تومنی هم که میگی نمیداد یعنی میمرد انگاری درست بشو نبود البته مشکل های دیگه ایم داشت جدا شدیم

من موندم اين مردايي كه دلشون نمياد پول خرج كنن چرا زن ميگيرن يكي ديگرم زجر بدن؟؟ خب نكنيد اقا ت ...

تو خونه کار میکنم...بحثم اینه چ پول داشته باشم چ نداشته باشم همینه...خسته ام کرده ب خدا

منم دقیقا مثل تو هر وقت لباس هم بخوام میگه لازم نداری البته شوهرم از نداریشه بیشتر..... ی مدت خودم ک ...

عزیزم میشه بگی کارتون چیه؟؟

چالش بامداد خمار🎀🌺عضو گروه ابی🦋سرگروه اسنات🌹وزن فعلی۶۷قد۱۷۱⭐️وزن هدف۶۰🥰

یا باید طلاق بگیری یا خودت کار کنی

خسیس ها بهتر میشین اما خوب نمیشن

منک خودم کار می کنم

امشب میله بارفیکس خرید ۱۵۰ تومن ب اصرار من بهش نصف مبلغ دادم گفتم حقوق دادن بقیشو میدم چون قسط گوشی هم دارم واقعا نداشتم بجای دستت دردنکنه ناراحت شد ک چرا کل مبلغو حوالش نکردم ب اقا😐 حالا کلی بهتر شده و عوضش کردم اینه

الان اگ بابام یا داداشام بودن ب خانوماشون میگفتن لازم نیست پولشو بدی نگه دار برا خودت پس انداز کن فلان کن

التماس تفکر

۴۵ پولدار نیستین؟؟من چی بگم پس

ببین خرج میشه به خونواده خودش ماهانه نصف پولشو میده چون درامد ندارن بعدش باید پس انداز کنیم شش ماه هم که خونه نیست حاظر بودم با یارانه زندگی کنم ولی خونه باشه دلتنگی نکشیدی بگی چی میگم همش نگرانیم نمیارزه واقعا