2777
2789
عنوان

چرا حاضر نيستيد چند ماه ديگه تحمل كنيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتم مارو مسخره کرده کرونا رفت سفید شد کرونا اومد قرمز شد شب ساعت ۹خونه باشین کرونا اومد از ۳بیرون نرین کرونا میاد من نمیدونم اینا ساعتهای ورود و خروج کرونا رو هم میدونن دقیق برنانه ریزی میکنن 

امروز  کنار خیابون یه دسته بزرگ‌ از آقایون دیدم تنگ هم ایستاده بودن بدون ماسک به بگو بخند  ...

این ک چیزی نیس من تو مرکز بهداشت موقع تست کرونا هم چین صحنه ای دیدم 

کفففف کرده بودما

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

به شوهرم ماموریت دادن خوزستان شنبه باید بره من استرس شدید گرفتم آخه چقدر بی فکرن

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
امروز تو مغازه بستنی فروش مردم روی هم راه میرفتن تو دل هم بودن تازه خیلی ها هم بی ماسک

یه جا دستفروش روسری رو مناسب میداد باور کن ۴ یا۵ ردیف خانوماهمو هل میدادن تا روسری بخرن...کرونا هم که این شکلی بود اون لحظه🤪🤪🤪🤪🤪

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
من معتقدم وقتي رعايت نكني مديوني به تك تك اونايي ك جونشونو از دست ميدن هرروز

من حلال نمیکنم الان یک هفته است همسرم قرنطینه است. خودم تست اولم منفی کاذب بود امروز خودم و پسرم مثبت شدیم. مادر و پدر و خواهر و برادر همسرم بستری هستن نه عروسی رفتیم نه مهمونی  نه سفر. یه بیشعور نفهم حروم لقمه اومد یکی نیم ساعت سرزده خونه مون نگو مبتلاست ازین ادمهایی که رعایت نمیکنن هست هممون رو اسیر کرده 

belfijoon هستم                                                                 
عزیزم امروز شنیدم ک گفتن ممکنه با وجود واکسن کمه کم 7 سال درگیرش باشیم خود شما چند سال از این هفت سا ...

واكسن ك بياد هم مبتلا كم ميشه هم مرگ و مير و اگر كسي بگيره شديد نيست

اخه مگه کرونا از بین میره ؟  مگه تا الان چنتا واکسن نساختن هیچ کدوم هم صددرصد تضمینی نبود باز هم بسازن همینه ..  ادم  نمیتونه  همش بگه کرونا و جایی نره بنظرم  کرونا دیگه مث سرما خوردگی عادی میشه  فقط باید پروتکل های بهداشتی رعایت بشه   

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم