2777
2789
عنوان

چرا حاضر نيستيد چند ماه ديگه تحمل كنيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 72 پست
من حلال نمیکنم الان یک هفته است همسرم قرنطینه است. خودم تست اولم منفی کاذب بود امروز خودم و پسرم مثب ...

متاسفانه خيلي زيادن اين افراد ك رعايت نميكنن هيچيشون هم نميشه ولي ي عده اي كه مراعات ميكنن رو گرفتار ميكنن

منم دقيقا مشكلم همين ادماست

و منم ازشون نميگذرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حالا ها هس 

همون ديگع وقتي ميبينيم حالا حالاها هست ديگه نميشه همه زندگي رو تعطيل كرد والا قرنطينه ساليانه نميشه كه اخه معلوم نيست كي تموم بشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اخه مگه کرونا از بین میره ؟  مگه تا الان چنتا واکسن نساختن هیچ کدوم هم صددرصد تضمینی نبود باز ه ...

انگلیس روزی بالای 1000 تا کشته داشت الان چند روزه فوتی هاش 0 شده دلیلش واکسیناسیون هست 

belfijoon هستم                                                                 
همون ديگع وقتي ميبينيم حالا حالاها هست ديگه نميشه همه زندگي رو تعطيل كرد والا قرنطينه ساليانه نميشه ...

همون

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

همون ديگع وقتي ميبينيم حالا حالاها هست ديگه نميشه همه زندگي رو تعطيل كرد والا قرنطينه ساليانه نميشه ...

با همین حرفها مجوز میگیرین واسه زندگی عادی و کم شدن مراعات

متاسفانه خيلي زيادن اين افراد ك رعايت نميكنن هيچيشون هم نميشه ولي ي عده اي كه مراعات ميكنن رو گرفتار ...

تازه خیر سرم من پیش یارو با ماسک نشستم همسرم ماسک نزده بود مبتلا شد من و پسرم هم پشت سرش 

من ام اس دارم پسرم آسم داره خدا لعنت کنه اونهایی که رعایت نمیکنن 

belfijoon هستم                                                                 
خب چرا کسی را راه میدین خونتون؟

برادر بزرگ همسرم بود از شهرستان بی خبر اومده بود میتونستم راه ندم؟ یه سر خونه همه خواهر برادرا رفت الان پدر و مادر و یه خواهر و یه برادرش بستری هستن عین خیالشم نیست هی پیام میذاره تو گروه که الکی نترسید چیزی نیست 

belfijoon هستم                                                                 

پدر مادر و خواهرمو کرونا گرفت ممانم هم بیماری سرطان خون داره دارو  تقویتی براشون گرفتم بردم روز بعدش خوب و سرحال شدن ولی تا چند روز خودشونو قرنطینه کردن 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

منو پسرم از پارسال که کرونا اومد خونه کسی نمیریم‌ شوهرم بعضی وقتها  میره به مادرش سر میزنه . چند شب پیش به شوهرم گفتم منو پسرم حداقل خیالمون راحته باعث مرگ کسی نمیشیم  ولی بعضیا مجبورا سرکار میرن و بعضیا هم دورهمی میرن و احتمال انتقال دادن ویروس زیاده. حداقل سر یه چیز من شانس آوردم اونم اینه که به دیگران ضرر نمیرسونم 

منو پسرم از پارسال که کرونا اومد خونه کسی نمیریم‌ شوهرم بعضی وقتها  میره به مادرش سر میزنه . چن ...

خدا بهتون سلامتي بده🌺🌺🌺كار درستي ميكنيد و چقدر خوشحالم از وجود انسانهايي مثل شما