2777
2789
عنوان

چرا حاضر نيستيد چند ماه ديگه تحمل كنيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 72 پست
از اول كرونا همش ميگفتن يكماه رعايت كنين درست ميشه تموم ميشه اما تموم نشد خوب مردم هم خسته شدن

درست كه تا واكسن مياد نميشه

اما ميشه كنترلش كرد، بخدا ما هم خسته شديم ولي چند ماه رعايت كردن قابل تحمله تا انشاالله واكسيناسيون انجام بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا منکه خسته شدم کل زندگیم رو این کرونا گند زده توش مشکلات افسردگی و پرخاشگری گرفتم من آدمی نبودم که همش خونه باشم

1 سال تموم همش خونه، ماسک، دستکش، الکل

از اینور سال دیگه تصمیم گرفتم هرجا میخوام برم حتی مسافرتم رفتم هوایی 

اما خدا شاهده همهههه جا 1 الی 2 ماسک میزدم و همش همه جارو الکل مالی کردم 

واقعا خسته شدیم دیگه دکتر هم برا اعصاب رفتم میگه هرجا میخوای برو حتی به اجبار فقط برو بیرون اجتماعی باش اما با رعایت پروتکل های بهداشتی 

من طفلک شنبه عمل جراحی دارم. استرس دارم از الان. تو اتاق عمل بیهوش بشم ماسکم  رو برمیدارن؟

انشاالله كه ب سلامتي عملتون انجام ميشه

دقيقا برا همين مسايل ميگم ك رعايت كنيم، الان شما خودت استرس عمل رو داري حالا اگه اوضاع كرونا بهتربود حداقل استرست كمتر ميشد. 

من خوودم جایی نمیرم ولی تا کی الان یکسال نیم شد بچه هام کلافه شدن تا کی رعایت 

بر فرض مثال  قبلش مگه کجا میرفتین 

الان مثلا میگفتن خونه ها زامبی داره خونه نشینید 

ی عده میکفتن ما  چرا دربدر این ور اونورشیم توخونه راحتیم 

خب  مسافرت مثلا کجا میرفتید قبلش. مهمونی چی. همون خونه خانواده شوهر که جشم دیدنشون نداریم 

من خوودم جایی نمیرم ولی تا کی الان یکسال نیم شد بچه هام کلافه شدن تا کی رعایت 

منم نرفتم تا واقعا مجبور نبودم

ولي متاسفانه با بي فرهنگي و بيشعوري بقيه و عدم رعايتشون اين مريضي دوبار مارو گرفتار كرد

از اول كرونا همش ميگفتن يكماه رعايت كنين درست ميشه تموم ميشه اما تموم نشد خوب مردم هم خسته شدن

حالا حالا ها هس 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بر فرض مثال  قبلش مگه کجا میرفتین   الان مثلا میگفتن خونه ها زامبی داره خونه نشینید& ...

ما هر هفته شهربازی بودیم حداقل سالی سه بار میرفتیم مسافرت مشهد شما گلاب گیری کاشان اصفهانی شیرازی

چه ربطی به خانواده شوهر داره من سالی ی بار اونارو میبینم شما فک کنم دیدوبازدیداتون فقط خلاصه میشه به خانواده همسر همه مثل شما نیستن

بعدم بچه ها کلاس زبان میتونن برموباشگاه