2777
2789

سلام بچها میخام موهام رشد خوبی داشته باشه.. هرچی ک خودتون امتحان کردید جواب داد یا شنیدیدو بگید کم پشت هم هس

امیدم به توعه خدا جون❤ کاربری دو نفره✌🏽معلم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زينك پلاس

Hair_vit

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️

والا من زرده تخم‌مرغ میزنم 

حموم ب حمومم روغن نارگیل میزنم ب ساقه چند قطره 

موهام خیلی بلنده حالا نمیدونم از اینه یا نه 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
خوردم فایده نداش ک

ععع😐

آلوئه ورا بااب پیاز قاطی کن بزن. ولی خیللللییییی بوی بدی داره

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️
چجوری؟

اب پیاز و میزنی ب موهات میگن خیلییی تاثیر داره من دیروز زدم ۵ بارم شامپو زدم:/ موهام واسه شامپو بیشتر ریخت😂اخرم بوش نرفت پر سرم عطر زدم:/ 

تو گوگل سرچ کن تو همی نی نی سایتم تاپیک راجبش زیاد خوندم سرچ کن

تیکر بارداری نیست😑🐷🐾

اب پیاز اصلا خوب نیست من زدم بوش تا یه ماه نمیرفت

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞