2777
2789
عنوان

کادوی جاریم

598 بازدید | 33 پست

منو جاریم و مادرشوهرم تو یه ساختمونیم. امشب بدون مقدمه پسرای جاریم ۴ و ۶ سالشونه اومدن در خونه مون شوهرم درو باز کرد.دو تا لیف بافت که خوشگلم بودن یکی بزرگ، یکی کوچیک تو یک پلاستیک گذاشته بودن. گفتن این هدیه یکی برای شماست(من) یکی برای نی نی تون. راستش خیلی تعجب کردم که مناسبتش چیه؟ چون هنوز بچه ام به دنیا نیومده. بعدشم مگه اینطوری هدیه رو میدن؟ میدن بچه ، اونم تو پلاستیک ؟ با خودم گفتم شاید بچه هاش سرخود اومدن یا رسمی چیزی دارن😐حالا موندم چه کنم؟

التماس دعا🤲🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خواسته از طرف بچه هاش ی کادو کوچیکی بده چ اشکالی داره 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

حالا چیشد دادن دیگه حتما بچه ها ذوق نی نی تو دارن

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

اوووو حالا چیشده انگار دوتا بچه کوچولو برای بچه عموشون کادو آوردن نترس جاریت بخواد کادو بده خودش میاره کاری نمیخواد بکنی الان

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
حتما بچه ها ازش خواست بده اونابرات بیارن کجاش عجیبه

دقیقا بدبخت جاری خوبم پیدا بشه میگن چرا  

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

وای خدایا میام نی نی سایت دیوونه میشم الان چه کار زشتی انجام داذه

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!