2777
2789
عنوان

دورهمی امشب با مبینا😄ورود برای عموم ازاد است😁خوشحالم میشیم😃😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9463 بازدید | 1170 پست
😂😂😂افرین فردا مهریتو میدم بیا محضر طلاق بگیریم

اواااا چرا منو طلاق میدی این وسط😭😭😭😭

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خببب دیگه منم برم ؟😁 

دخمرای خوبی باشد همه شاما رو نخورید میوه ها رو هم واسع فرداتون نگه دارید 

بوس بوس بای بای❤️🖐🏻

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اواااا چرا منو طلاق میدی این وسط😭😭😭😭

فکر کردی یادم رفته داشتی با دوست پسرت پشت تلفن حرف میزدی؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
قربانت دیگه ما اینیم دیگه😂😂❤ واقعیت یکی دوروز سایت نیومدم🙄😐

در هر حال خوش اومدی😂😂😂😘

عه پس سرت شلوغ بوده حتما.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

😂😂😂عا برم ننمو بستونم؟

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره😶😂😂😂😂

خببب دیگه منم برم ؟😁  دخمرای خوبی باشد همه شاما رو نخورید میوه ها رو هم واسع فرداتون نگه داری ...

شبت قشنگ عشقم 😘😘😍😍❤❤

منم دیگه باید برم👋

مگه جرعت داره جز تو زنی داشته باشه؟؟😔 عزیزم مگه نشنیدی؟گفتن نردم باید یاد بگیرن نخورن🤦‍♀️😂

من با مردم فرق میکنم😒😒😒😒😒😒

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فکر کردی یادم رفته داشتی با دوست پسرت پشت تلفن حرف میزدی؟

من داشتم بهش میگفتم شوهرم کردم عاشقشمممم😭😭😭😭

در هر حال خوش اومدی😂😂😂😘 عه پس سرت شلوغ بوده حتما.

مرسی😘

اره از یه طرف خسته شدم انقد سرم تو گوشی بود ۲۴ساعته... طوری ک بعدش سردرد میگرفتم😑🤕

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 
من داشتم بهش میگفتم شوهرم کردم عاشقشمممم😭😭😭😭

😏😏😏😏گفتی شوهر کردم خرپوله پس فردا بیا جای همیشگی پول بیارم واست 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من ک فقط اعلان جواب دادم😐😂 دسم رسما نابود شد

من تصمیم گرفتم بازش نکنم و هر صفحه رو بخونم و لایک کنم و اونایی که بهم مربوطه ج بدم😂😂😂😂

یکیش که استارتره یکیشم @نیکی0     فعلا همین دوتا هستن😂😂😂 عروسی هم انشالله بعد امتح ...

هه😏😏😏🚬 تا الان ک جرات نداشت جز من زن بگیرع

چی شد پَ؟

فقط_طلاق#  

کلِ ۱۳۸۴ تا سکه هم میگیرممممممم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شبت قشنگ عشقم 😘😘😍😍❤❤ منم دیگه باید برم👋

بوس ب لپای خوشملت❤️😘 

برو گیمبیلم شبت خوشگل مشگل❤️😘

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍