2777
2789
عنوان

دخترا دمنوش نويشا خوبه؟!

85 بازدید | 14 پست

تو اينستا به يكي برراي طمع شناسي پيام دادم

گفت كه عكس زبونتو بفرست

منم فرستادم ميگه مشكل كبد داري تحال داري معده روده

همه مشكلات گفت

بعد خيلي هم پيگير هر روز پيام ميداد كه عكس زبونتو بفرست 

بعد گفت كه من با دمنوش نويشا كار ميكنم

هزينه پاكسازي بدنتون ميشه٦٠٠

كسي استفاده كرده راستِ خوبه!!'؟!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با یه عکس زبون این همه چی فهمید 

علم و برد زیر سوال که 

اینا معمولا نمایندگی میگیرن برای فروش از این تبلیغات ها میکننن 600 تومن برو یه چکاب کامل شو 

خدایا شکرت 🙏🏻
😐😐😐باید ازمایش بدی تا بفهمی.اوشونم کی از افردیه ک باید محصولاتو یجوری بمردم بفروشه

دقيقا بهش ميگم من سنگ كليه ندارم ميگه من از زبون پيش بيني ميكنم

من موندم ازين چرنديات

اما گفتم شايد شماها تجربه داشته باشيد خوب باشه

نه اصلا.همش تبلیغه من استفاده میکردم  سردردهای شدید میگرفتم که چشام ازدرد کور میشد 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ببین من 4 سال پیش استفاده کردم فقط دو هفته تونستم تحمل کنم روزی چندلیوان باید دمنوش بخوری, بعد تمام سیستم بدنم بهم ریخت, تیروئیم کم کار شد دیگه والا نمیدونم برای دمنوش بود یا چیزی دیگه خدا میدونه, بعد اینکه اینا واقعا متخصص نیستن, دو سه روز براشون کارگاه میزارن, میان تبلیع میکنن برای لاغری و این چیزا پیگیر هم هستن حالا خود دانی, از چندنفر دیگه هم بپرس

با یه عکس زبون این همه چی فهمید  علم و برد زیر سوال که  اینا معمولا نمایندگی میگیرن برای ...

والا پارسال دادم هيچ مشكلي نداشتم فقط چند وقت مشكل ييوست داشتم براي همين پيام دادم ببينم چي بخورم

كه مارو كلا مريض كرد😭

اونا بازاریاب اند و کارشون فروش.

من قبلا خریدم طعمشون زیاد جالب نیست و اینکه دمنوش میوه های قرمز نیوشا رو که خوردم معدم کلا داغون شد. ۲ هفته درگیر درمان معدم بودم.