2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر سونوگرافی خودش بهت نگفت؟ به من گفت ان تی ش خوبه. فقط آزمایش دکترشون نبود بپرسم و خودمم هیچی نفه ...

آزمایش باید همراه سونوگرافی ان تی انجام بدین؟ 

دکتر برای من آزمایش نوشت و سونوگرافی گفت دو هفته دیگه برو سونو فردا هم برو آزمایش. نمیدونم چه آزمایشی هست.

ای جونم یه کوچولو صبر کنی میفهمی خودتو درگیر نکن که بیشتر ریلکس باشی من تو هفته ۱۳بهم گفتن دختر هفته ...

منم فقط سلامتیش رو‌ پرسیدم. جنسیت گفت معلوم نیست الان بگم خیلی احتمالیه که گفتم مهم نیست هرچی باشه فقط سالم باشه

خدایا شکرت...
آزمایش باید همراه سونوگرافی ان تی انجام بدین؟  دکتر برای من آزمایش نوشت و سونوگرافی گفت دو هفت ...

شاید آنومالیه. من اونو انجام ندادم نمیدونم. ولی ان تی همون روز که سونو میکنی با جواب سونو باید بری آزمایشگاه

خدایا شکرت...
منم فقط سلامتیش رو‌ پرسیدم. جنسیت گفت معلوم نیست الان بگم خیلی احتمالیه که گفتم مهم نیست هرچی باشه ف ...

فقط به سلامت خودتونو فرشته تو راهیتون فکر کنید جنسیت ذره ای ارزش نداره فقط سالم بودن

فقط به سلامت خودتونو فرشته تو راهیتون فکر کنید جنسیت ذره ای ارزش نداره فقط سالم بودن

آره بخدا اول و آخر فقط سلامتی. ان شاالله همه ی باردارا نی نی شون سالم باشه😍

خدایا شکرت...

منم دلم نی نی میخواد ولی یه چیزی همش ته دلم میگه بچت کوچیکه زود هنوز نمیدونم بعدا بتونم باردار بشم یانه اخه سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم ولی وقتی مثل شماها میشنونم کسی بارداره یه عالمه ذوق میکنم کلی خوشحالم براتون

منم دلم نی نی میخواد ولی یه چیزی همش ته دلم میگه بچت کوچیکه زود هنوز نمیدونم بعدا بتونم باردار بشم ی ...

من خودمم بعد از چند سال دکتر و درمان خدا این نی نی رو بهم داد. کلا عاشق بچه م. اگه به من باشه میگم بعدی رو بیار😁

خدایا شکرت...