2777
2789

سلام .کسی می تونه من راهنمایی کنه؟؟

من ۱۰ اسفند و ۷ فروردین واکسن روسی کرونا زدم.حالا فهمیدم که باردارم.موقع تزریق گفتن تا ۳ ماه باردار نشین.نمیدونم چیکار کنم.

چی بخورم سقط بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.شرمنده شما مثل اینکه واکسن کرونا زدین و فهمیدین باردارین.الان برای منم همین اتفاق افتاد. 10 فروردین واکسن مرحله اول کرونا از نوع هندی رو زدم و بعد فهمیدم باردارم.شما چکار کردین؟گفتن مشکلی نداره؟من دو روز دیگه مرحله دوم واکسن هست بنظرتون بزنم یا نه؟برای جنین مشکلی پیش نمیاد؟

دخترم دنیامه😍🥰ܟ߭ܢٜٜߊܨ ܟ߭ܢٜٜߊܨ މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ࡅ‌ࡋܝ߲ܝ⁦♥️⁩
کارمند بیمارستانم .بخش کرونا. آمادگی بچه دار شدن ندارم.اصلا بچه دوست ندارم. شماره آنجا که برا کرون ...

عزیزم اگه میتونی جوابم رو بده واقعا من نگرانم؟ممنون🙏

عزیزم اگه میتونی جوابم رو بده واقعا من نگرانم؟ممنون🙏

عزیزم من رفتم متخصص زنان.بعد از کلی دعوا گفت من نمیگم سقط کنی یا نه اما جات بودم سقطش میکردم.منم قرص میزو پروستول تهیه کردم و سقطش کردم

عزیزم من رفتم متخصص زنان.بعد از کلی دعوا گفت من نمیگم سقط کنی یا نه اما جات بودم سقطش میکردم.منم قرص ...

آخه مگه روی جنین تاثیر بد میذاره؟من هم دو مرحله رو زدم و الان هفته ششم هستم.یعنی دکتر گفت ممکنه جنین نقصی چیزی داشته باشه

آخه مگه روی جنین تاثیر بد میذاره؟من هم دو مرحله رو زدم و الان هفته ششم هستم.یعنی دکتر گفت ممکنه جنین ...

نمیدونم اما یک همکارم اینجوری شده نگهش داشت.اما تو غربالگری مشخص شد که رودها بیرونه و دیواره شکم تشکیل نشده

انشالله برا شما مشکلی پیش نیاد.

من خودم آدم استرسی هست و از حاملگی ناخواسته و بدون برنامه ریزی بشدت میترسم

نمیدونم اما یک همکارم اینجوری شده نگهش داشت.اما تو غربالگری مشخص شد که رودها بیرونه و دیواره شکم تشک ...

وای خدای من . والا من برنامه ریزی شده بود ولی فکر نمی‌کردم دفعه اول بگیره برای همین واکسن زدم.حالا موندم چکار کنم آخه چند نفر پرسیدم گفتن شاید فقط زایمان زودرس بیاره اما این چیزی که شما از همکارتون گفتین وحشتناکه.بازم پیگیر میشم ممنون دوست عزیز که جواب دادین 🙏 التماس دعا🤲

سلام عزیزم.شرمنده شما مثل اینکه واکسن کرونا زدین و فهمیدین باردارین.الان برای منم همین اتفاق افتاد. ...

عزیزم شما چیکارکردین؟ 

منم دوز اول رو زدم بعد فهمیدم باردارم. خیلی نگرانم. شما چیکار کردین؟