بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی معزرت میخوام ولی واقعا خاک تو سرش، لیاقت پدر شدن نداره، مگه دختر و مسر چه فرقی دارن؟؟؟ ننگ بر فرهنگ مردم و جامعمون، البته تقصیر شوهرتونم نیست وقتی دیه جنین پسر دو برابر دیه جنین دختر هست بایدم مردم اینحوری فرق بزارن بین دخترو پسر.
خیلی مردای اینطوری دیدم که بعد دیدن دلبریای دختر عاشقش شدن بهترین کاراینه که توهم یکم خودتو ناراحت نشون بدیو بگی یه ذره اگر بیشتر عرضه به خرج میدادی الان پیر داشتیم نه دختر ته دلتم به دخترت بگو عسلم این فقط یه مکر زنانست که گاهی لازمه وگرنه من عاشقانه منتظرتم
میخواستی بگی از نظر علمی مرد رو جنسیت بچه تاثیرگذاره اینو بگو و طلبکارشون باش ب ...
دقیقا، یه عده بی سواد بی عقل که هیچی نمیفهمن میگن زنه دختر زاست یا زنه پسر زاست، اینا چه میدونن اصلا بچه چطور تشکیل میشه اصلا اسپرم چیه تخمک چیه لقاح چیه، هیچدقت نمیفهمن که مرد بلعث تعیین جنسیته نه زن