2777
2789
عنوان

خاک تو سرشوهرموخانوادش

462 بازدید | 42 پست

اون ازدیروزم ک رفتم سونو گفت دختره شوهرم انقد ناراحتم گرد اینم از امروزم مادرش زنگ زده میگه ب داداشت گفتیم دختره نتونست غذا بخوره گفت شانس نداره .شوهرم انقد با حسرت ب پسربچه ها تو پارک نگامیکرد اصلا اعصابم خرد شد .پسردختر واسم مهم نیس ازشوهرم بدم میاد ک پشتم واینیستاد.کاش این بچه نبود خودمو میکشتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستی بگی 

از نظر علمی مرد رو جنسیت بچه تاثیرگذاره 

اینو بگو و طلبکارشون باش 

به شوهرت بگو من پسر میخواستم تقصیر تو شد که دختره 

جلو خانوادشم همینو بگو 

که اگه ناراحتن از دست پسرشون ناراحت باشن 

قرن 21 هنوز یه عده نفهمیدن جنسیت دست مرده نه زن 

خیلی معزرت میخوام ولی واقعا خاک تو سرش، لیاقت پدر شدن نداره، مگه دختر و مسر چه فرقی دارن؟؟؟ ننگ بر فرهنگ مردم و جامعمون، البته تقصیر شوهرتونم نیست وقتی دیه جنین پسر دو برابر دیه جنین دختر هست بایدم مردم اینحوری فرق بزارن بین دخترو پسر.

خیلی مردای اینطوری دیدم که بعد دیدن دلبریای دختر عاشقش شدن بهترین کاراینه که توهم یکم خودتو ناراحت نشون بدیو بگی یه ذره اگر بیشتر عرضه به خرج میدادی الان پیر داشتیم نه دختر ته دلتم به دخترت بگو عسلم این فقط یه مکر زنانست که گاهی لازمه وگرنه من عاشقانه منتظرتم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

خاک تو سرشون واقعا 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
میخواستی بگی  از نظر علمی مرد رو جنسیت بچه تاثیرگذاره  اینو بگو و طلبکارشون باش  ب ...

دقیقا، یه عده بی سواد  بی عقل که هیچی نمیفهمن میگن زنه دختر زاست یا زنه پسر زاست، اینا چه میدونن اصلا بچه چطور تشکیل میشه اصلا اسپرم چیه تخمک چیه لقاح چیه، هیچدقت نمیفهمن که مرد بلعث تعیین جنسیته نه زن