2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂 توروحت چقدر خندیدم...حال نی نی چطوره؟

قربونت گلم

حال اون خوبه من کلا خسته ام و خوابم میاد😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
قربونت گلم حال اون خوبه من کلا خسته ام و خوابم میاد😂😂

وای منم...سرما هم خوردم از اینور این کوچولو حرف میکشه از اینور تو دلیه جونمو میکشه خسته شدم دیگ

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
وای منم...سرما هم خوردم از اینور این کوچولو حرف میکشه از اینور تو دلیه جونمو میکشه خسته شدم دیگ

وای خیلی بده😩

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
وای خیلی بده😩

بدیش مال ی دیقست...هیچی هم نمیتونم بهش بگم بیچاره همش دوسال و شش ماهشه...مجبورم تحمل کنم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
بدیش مال ی دیقست...هیچی هم نمیتونم بهش بگم بیچاره همش دوسال و شش ماهشه...مجبورم تحمل کنم

عه عزیزم

پسر من ۸ سالشه

خدا نگهشون داره بچه هاتو 😍😘

عه عزیزم پسر من ۸ سالشه خدا نگهشون داره بچه هاتو 😍😘

خوش به حالت باز بزرگه اولی من دوتا پشت هم دارم

ممنون همچنین برای شمارو

خوش به حالت باز بزرگه اولی من دوتا پشت هم دارم ممنون همچنین برای شمارو

عوضش باهم بزرگ میشن😃

من پیر میشم😞

عزیزم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز