2777
2789
عنوان

باهم پس انداز کردن رو یاد میگیریم 💪💳💳💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 580327 بازدید | 9224 پست
ایشالا ک خدا در خیر و برکت رو ب بهترین شکل براتون باز میکنه.. میتونی سوره واقعه رو مرتب بخونی ختم ن ...

ی نکته صرفه جویی شاید بکارتون اومد.... 

برا تبت نام کلاس اول 4قطعه عکس لازمه عکاسل 6قطعش میشه60تومن خودم از دخترم با موبایل عکس گرفتم بردم کافی نت 4قطعه15تومن🌹❤️❤️🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان ی راهنماییم میکنین 

من مستاجرم خونه م بزرگه و یک خواب داره بنظرتون برای سیسمونی تخت و کمد بخرم یا پولشو بدم طلا؟! 

باتوجه ب اینکه اتاقم بزرگه و خودم تخت دارم اگ بخرم اتاقم شلوغ میشه 

و نخرم باید بدم تو کمد دیواری خونمون چندتا طبقه بزنن برای لباسای پسرم 

شما بودین چ میکردین؟! 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

دوستان ی راهنماییم میکنین  من مستاجرم خونه م بزرگه و یک خواب داره بنظرتون برای سیسمونی تخت و ک ...

کمد جدا بگیر اما تخت حداقل تا دو سه سالگی اصلا استفاده نمیشه.

این نیز بگذرد...                                                       
دوستان ی راهنماییم میکنین  من مستاجرم خونه م بزرگه و یک خواب داره بنظرتون برای سیسمونی تخت و ک ...

به نظرم کمد بگیر هم شیک تره هم جا دار و دیگه هر دفعه واسه چیدمانش جنگ اعصاب نداری ولی تخت واجب نیست میتونی بعدها اگه خونه دوخوابه گرفتی تخت بگیری 

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 
چطوری عکس گرفتی عزیزم عکس گرفتی دادی کافی نت از روگوشی در اوردش

یک نرم افزاری هست از گوگل پلی بگیر مخصوص عکس گذرنامه و...

چالش# ۱۴۰۰

این سرویس ۴ گرم شد واسه من طلای خام د داداشم حساب کرد ۴۲۵۰ 

ولی اگه کسی دیگه میخواست مستعمله اجرت ساخت نداره ول ی بامالیات میشه ۴۷۰۰

سلام صبحتون بخیر بچه ها من که ۵روزه نوشتم خرج هام رو خبلی هم اقتصادی کارکردم برای هرروزم ۳۰۰هزارتوما ...

سلام. میشه لطفا ی توصیح از وصیعت لیست خریدات و توقعاتت و شیوع زندگیت بگی تا اگه شد با راهنمایی بچه ها بهتر بشه راهکار مورد نظر رو داد چون تو این مسیله شیوع زندگی و توقعات خیلی رو عملکرد و خرج زندگی تاثیر داره🌹❤️❤️🌹

من با دوسال پس انداز ۱۰تومن جمع کردم که شوهرم خبر نداشت وقتی خبر دار شد ۵ تومنش رو خودش خورد ۵ت ...

شوهرا  پولی که بسختی خانما با هزار هزار پس انداز میکنن مثل اب خوردن برباد میدن😣😣😣

اشتباه کردی باید میدادی طلا برای خودت

منکه بجای شما حرصم گرفت😑😑😑

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

عزیزممم ایشااله به سلامت زایمان کنی و نی نی تو به آغوش بگیری به نظر من ضروریات رو بگیررر لباس اضافه نگیررر همون چند دست برا ماههای اول که خیلی نمیتونی بری برا خرید و اینا اسباب بازی بیخوده یه چند تا در حد رفع نیاز کالسکه اگه لازمت میشه (من خودم خیلی به دردم خورد تا سه چهار سالگی پسرم بیست و چهاری تو کالسکه بود نوزادیش که بیرون نمیرفتیم بچه نق نقویی بود تو خونه با کالسکه میگردوندیم ) بقیه چیزا مثل کریر و اینا به نظر من بیخوده من برا پسرم تخت کنار تختی گرفتم میگم بچه گریه اویی بود اصلا یکساعتم نخابید توش 

با احترام به نظر دوستان به نظرم خرید کمد تکم بیخوده نگه دار یخورده که بزرگتر شد ست تخت و کمد نوجوان بگیر تا براش موندگارم شه تختای نوزادی چند سال بیشتر استفاده ندارن تا اونموقع ایشالله خونتونم دوخواب کردین ☺️

داخل کمد دیواری دوتا سه تا کشو اختصاص بدع وسایل نی نی پول اونو یا طلا براش بگیر یا بده سهام بلند مدت بگیر بزار بمونه 

بعد تولدش با توجه به وزنش شکل ظاهری کمکم موقع لزوم نیازهاسو تهیه کن 🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://ninisite.co/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه ها بحث پس انداز و...به کنار اما...................................

بااین خرجای گرون از وسایلی ک میگیرین به شدت مراقبت کنید مثلا دختر خواهرم عید یک بلوز سفید واسه دخترش گرفت اما موقع شستشو بالباسای دیگه قاطی کرد وبلوزه ررنگی شد یا زنداداشم گلس گوشیش خراب شد وسهل انگاری کردم تا خرید گوشیش خورد زمین ال سی دیش شکست یا خیلی چیزای دیگه استفاده نادرست از وسایل برقی ک عمرشون ر وو کم میکنه و....که این خودش پیشگیریه بزرگیه 🙂شاد باشید 

و اما درکنار تمام پس اندازامون که البته هدف این تایپیک توجه به این موضوعه ولاغیر .ازخودتون غافل نشید یک و ققتایی واسه آرامش روحمون هم پس انداز کنیم درواقع قلکی هم بزاریم واسه دل خودمون فدای همه تون از خدا می خوام که همه همه همه تن سالم ودل شاد داشته باشین. 

بچه ها به راه اقتصادی  برای اونایی که دستی توی کیک پزی و شیرینی دارن  ایده خوبی باشه تا بر ...

👏موافقم،من خودم دستپختم خوبه گاهی حلوا یا سوپ یا آش درست میکنم یه ظرف میبرم،چن روز پیشم یه شیشه سیر ترشی با خودم بردم خونه مادر شوهرم،سر شیشه یه تیکه پارچه گل‌گلی دوخته بودم روشم با نمد تزیین کرده بودم مادر شوهرم انقد ذوق کرده بود😍آخه خودش پا درد و کمردرد داره اصن نمیتونه ازین چیزا درس کنه

راستی ققنوس جان نیم ستت مبارکه😍خیلی دخترونه و شیکه

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
شوهرا  پولی که بسختی خانما با هزار هزار پس انداز میکنن مثل اب خوردن برباد میدن😣😣😣 اشتباه کر ...

درست میگی عزیزم چون خودشون پس اندازش نکردندفکرمیکنندبادآورده است وحیف ومیلش میکنند

👏موافقم،من خودم دستپختم خوبه گاهی حلوا یا سوپ یا آش درست میکنم یه ظرف میبرم،چن روز پیشم یه شیشه سیر ...

ممنونم فراوانی عزیز وباسلیقه به نظرتون سیر ارزونتر میشه از این و ایا باسیر تازه هم میشه سیر ترشی درست کرد