2777
2789
عنوان

چکارکنم همسر سابقمو فراموش کنم یا 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 90 پست
منم زبونم دراز بود وخیلی میومدم قهر  به خاطر اینکه اون خانمه از اطرافیانش بهم میگفت ه ر زه هست ...

دقیقا کاری که من میکردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من به خانوادش توهین میکردم اونم عصبانی میشد دم به دقیقه هم اثاثم زیر بغلم بود خونه بابام بودم منم خودمو خیلی تغییر دادم

خدایا مسافر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا کاری که من میکردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من به خانوادش توهین میکردم اونم عصبانی میشد دم به دقیقه هم اثا ...

من از اینکه دوستم داشت سو استفاده کردم واقعا هنـگ کردم فهمیدم بهم میگه دوست دختر دارم آخه جرات نداست نگاه کسی کنه منو سوزوند 

من از اینکه دوستم داشت سو استفاده کردم واقعا هنـگ کردم فهمیدم بهم میگه دوست دختر دارم آخه جرات نداست ...

حالا ازکجا معلوم الکی نگفته دوس دختر داره واسه اینکه حسادت تورو تحریک کنه؟طبیعی هم هست داشته باشه بعد چندسال جدایی الان دیگه پسربچه هام دوس دختر دارن

خدایا مسافر 
حالا ازکجا معلوم الکی نگفته دوس دختر داره واسه اینکه حسادت تورو تحریک کنه؟طبیعی هم هست داشته باشه بع ...

پروفایل عاشقانه میزاره میدونم داره بعد به من میگه تو که زن برام نبودی چکار کنم نیاز دارم

یه بار بهش گفتم یه بار گفت بدون مهریه بیا ده بار گفت نه

معلومه اونم از حس تو خبر داره میخواد ناز کنه برات پس بهتره یه نفر واسطه بشه بینتون به نظرم همون مشاور بهترین مورده پیشنهادتو منتقل میکنه اگه نازوادا اومد بهش بگه به خاطر بچتون بهتره یه فرصت دیگه بهم بدید هیچ کس دیگه نمیتونه جای پدریا مادرو واسه بچه بگیره یه جوری بی طرف صحبت کنه که متوجه نشه شما چقدر مشتاقی اگه دیدی اون تمایلی نداره اون وقت روخودت کارکن بتونی فراموشش کنی یه زندگی جدید شروع کنی واسه خودت

خدایا مسافر 
معلومه اونم از حس تو خبر داره میخواد ناز کنه برات پس بهتره یه نفر واسطه بشه بینتون به نظرم همون مشاو ...

کاش اینقدر تو این چند سال دنبال بچه نمیومد وزنگ نمیزد البته بعضی موقع ها بهانه داره و میزنگه اینطوری میتونستم فرلموشش کنم 

منم زبونم دراز بود وخیلی میومدم قهر  به خاطر اینکه اون خانمه از اطرافیانش بهم میگفت ه ر زه هست ...

خب وقتی اشتباه تو پذیرفتی و چیزی از شوهرت ندیدی بهتره برگردی به زندگیتون 

اگه نیاز به کمک داشتی برای پیشنهاد به شوهرت توی پی وی در خواست بده 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
خب وقتی اشتباه تو پذیرفتی و چیزی از شوهرت ندیدی بهتره برگردی به زندگیتون  اگه نیاز به کمک داشت ...

چه مهربون

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میترسم بگه نه  غرورم بشکنه

از اینکه تا اخر خودتو سرزنش کمی ک بدتر نیس. دیگه گاسطه میفرستی ب خانواده شم نه ب خودش حتی میتونی اگه واسطه هه خوب باشه بگه من اومدم پا در میونی رفتم زنت رو راضی کردم گفتم دروغ مصلحای ک تو رو اول راضی کردم حالام اومدم تو رو راضی کنم