2777
2789
عنوان

چجوری جنسیت بچموبفهمم

182 بازدید | 25 پست

سلااااام خانوما کمک من هفته 37بارداری ام بعدتاالان هرچی سونو دادم همه با شک بهم جنسیت دادن یکی گفت دختره یکی گفت پسره یکی گفت پشتش به سونو یکی گفت پاهاش جمع حتی براآنومالی3تادکتربا3نظریه اومدبالاسرم..راهی هست بشه جنسیت روتشخیص داد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍شیطون چه قایم کرده خودشو  وسایلاشو طوسی یا سفید بخر چیز زیادیم نخر چند تکه ضروری بخر تا ...

اتفاقا وسایلش بدون جنسیتی گرفتم بنفش و سفید وسبز واین رنگا ولی دیگه دلم تحمل نداره براش

مگه میشه جنسیت مشخص نباشه ؟ 

آخه جنسیت از روی اندام تناسلی مشخص نیست که از روی مایع و استخوان مشخص میشه من تو آن تی هم بهم گفتن دختره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مگه میشه جنسیت مشخص نباشه ؟  آخه جنسیت از روی اندام تناسلی مشخص نیست که از روی مایع و استخوان ...

برای من شک داشتن یکی میگفت دختره یکی میگفت پسره حتی اولش هی پچ پچ کردن مردم از نگرانی یکیشون هم جوابمونمیداد تاخدا خیرش بده یه دختره اومدگفت حالت درستی نیست نمیتونیم درست ببینیمش نگران نباش

اتفاقا وسایلش بدون جنسیتی گرفتم بنفش و سفید وسبز واین رنگا ولی دیگه دلم تحمل نداره براش

عزیزم از الان قایم موشک بازی دوس داره 

سه هفته مونده که چیزی نمونده صبر کن 

علایمت چی بود ؟تهوع؟ویار؟ 

ایشالا سالم باشه منم جنسیتم مشخص نمیشده اینو از مامان شنیدم که میگن اگر مشخص نشه معمولا دختره

چ جااالب...حالا برا خودم همش سونو گفته پسره وقتی اومدم دنیا دیدن دختره