2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم

63 بازدید | 8 پست

سلام من از دی جی کالا یک هدفون خریدم ولی اون قدرت پخشی که میخوام رو نداره دیشب به دستم رسیده میخوام بدونم چطور مرجوعش کنم چقدر وقت دارم برای مرجوعیش اقدام کنم اصلا چطوریه؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
دیجی معمولی ۷روز دیجی پلاس ۳۰ روز  تو سایت برو درخپاست مرجوعی بده

مطمئنی؟فک کنم ۲۴ساعت بیشتر وقت نیست برای مرجوعی

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن پشتیبانی بپرس 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
تا هفت روز مهلت داری

عذر میخام اطلاع دارید که هزینه داره مرجوع کردنش یانه؟

عذر میخام اطلاع دارید که هزینه داره مرجوع کردنش یانه؟

نه فک نکنم داشته باشه

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤