2777
2789

دارم وارد ۵ماهگی میشم الان یه ماه تمامه حالم اصلا خوب نیس روزی صد بار به بچه تو شکمم میگم بمیر ،هرروزم شده گریه،اصلا دوسش ندارم ،حالم بشدت بده نمیدونم چجور میخام سر کنم این چند ماه رو،کسی مث من بوده ؟چیکار کنم خوب شم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش دکتر من یه خانومه اومده بود چنان بلند بلند گریه میکرد دلم براش سوخت همش میگفت من ادم شادی بودم‌الان چرا اینجوری شدم انقد گریه میکرد که نمیتوتست حرف بزنه باید بری پیش روانشناس بچت گناه داره 

چرا عزیزم؟ 

این حست حتما دلیلی داره 

یا بارداری ناخواسته بوده یا زندگیت با شوهرت خوب نیست یا باعث دوریت از شوهرت شده

ببیین چه دلیلی داشته 

حتما هم برو. مشاوره عزیزم اون بچه تموم حس شما رو. درک میکنه خواهش میکنم به خودت و اون کمک کن و از این حالت در بیا

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
پیش دکتر من یه خانومه اومده بود چنان بلند بلند گریه میکرد دلم براش سوخت همش میگفت من ادم شادی بودم‌ا ...

منم اینجورم ،همش دعا میکنم تا قبل زایمان بمیرم

من الان دارم حسرت این پنج ماه گذشترومیخورم که چرا انقد ناآرومی کردم و غصه خوردم البته من دلیل داشتم دلیلشم مشکلاتی بود که به بچم چسبونده بودن برو خداروشکر کن بی دردسر تا اینجاشو اومدی چقد ناشکری تو 

چرا عزیزم؟  این حست حتما دلیلی داره  یا بارداری ناخواسته بوده یا زندگیت با شوهرت خوب نیس ...

مشکلی با شوهرم ندارم ،بیچاره خیلی پشتمه ، گفتم میخام سقط کنم ،ووقتی دید ناراحتم بیچاره با اینکه دوست نداشت بخاطر من قبول کرد اما خونوادم منصرفم کردن

منم اینجورم ،همش دعا میکنم تا قبل زایمان بمیرم

خدا نکنه بابا این‌چه حرفیه اخه منم باردارم اوایل اینجوری بودم چون شدید حالت تهوع داشتم اصلا حسی به نی نی نداشتم الان اما میگم خیلی دوران خوبیه یکم باهاش حرف بزن بذار آرامش بگیری بیرون میری ؟ یه جا خلوت برو فضای سبز روحیت خوب بشه شاید از خونه نشستنه