2777
2789

من میخوام ساید بخرم. چون الان میگم ال جی تقلبی زیاد شده میخوام دوو بگیرم. بچه اگه شما هم ساید دوو دارید توروخدا نظر بدید

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤

دو الجی سامسونگ مونتاژ چینی و ساخت خود ایرانه

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم ولی هنوز استفاده نکردم منتظرم خونه م آماده بشه 

ولی قبلش خیلی تحقیق کزدم و همه گفته بودن عالیه

من مدل 33ss گرفتم

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
من خریدم ولی هنوز استفاده نکردم منتظرم خونه م آماده بشه  ولی قبلش خیلی تحقیق کزدم و همه گفته ب ...

من مدل 34 sمیخوام بخرم. این مملکت که صاحاب نداره. میترسم آنقدر هم که گرونه

من مدل 34 sمیخوام بخرم. این مملکت که صاحاب نداره. میترسم آنقدر هم که گرونه

من 35 خریدم پارسال

الان نمیدونم چند شده

این مدلی که شما میخوایین چه قیمتیه؟ 

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
من الجی دارم  مادرشوهرم دوو    یخچالش خیلی صدا  میده  وقتی موتورش  روش ...

ای وای. اصلا آنقدر استرس خرید دارم. به شوهرم گفتم ول کن نخریم. ولی میگه نگران نباش

ای وای. اصلا آنقدر استرس خرید دارم. به شوهرم گفتم ول کن نخریم. ولی میگه نگران نباش

بخر  یخچال بدی نیس  مشکل دیگه ای نداره  مادرشوهرمم اوایل صدا نمیداد  دیگه ۵ ساله داره

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه