2777
2789
عنوان

خوابهای عجیبی دیدم

107 بازدید | 8 پست

خواب دیدم دختر داییم داره همه لباسای پسر داییمو بهم میده پسر داییم بزرگه در واقعیت و دوسال هم از خودم بزرگتره.اگه کسی مشابه این خواب رو دیده یا شنیده بگه تعبیرشو هیجا ندیدم.یه ماه پیش هم خواب دیدم عموی همسرم دو جفت گوشواره بچگونه طلا و یک عدد شمس طلا برام میخره.مامانا کی بلده بهم تعبیرشو بگه.

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا میان خواستگاریت

متاهلم

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
گوشواره به اولاد میگه. بچه دار میشی

خدا کنه ک تعبیرش همین بشه🙏