2777
2789

بعضیاشون ی ریز غر میزنن😑اینقد ک آدم با خودش فک میکنه اینهمه غرو از کجا میارن

یا اینکه آدمو ماچ تف تفی میکنن😬😑

همش میگن زمان ما ک اینجو نبود 

واقعا آرزو میکنم هیچوقت پیر نشم اگه میخوام اینطوری بشم😑

ولی ی سریاشونم خیلی گوگولیو مهربونن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننم یه فحشایی میده کامیون نمیکشه

هشت تا پسر داره از همشون مایه میزاره 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

شما هم با دیدنشون از دوران پیری وحشت میکنید؟

من قبلا فکر میکردم پیری خیلی جالبه ولی نظرم تغییر کرده

تاری بیلیر کیم قازانار کیم ییه ...ابله اودور دونیا ایچین غم ییه
مادرشوهرم عارف میزنه پدرشوهرم تو ظرفشویی تف می‌کنه پدربزرگم با صدا غذا میخوره و دستمالشو میزاره زمین

وایی😣😣😣

فضولی و دخالت تو زندگی شخصی. زورگویی. خبرچینی. غیبت . عیب و ایراد الکی گذاشتن. غر زدن همیشگی. اینا صفات بارز مادرشوهر فضولم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بعضیاشون ی ریز غر میزنن😑اینقد ک آدم با خودش فک میکنه اینهمه غرو از کجا میارن یا اینکه آدمو ماچ تف ...

این ک خوبه ما ی پیرزن تو فامیلمون هست، موقع سلام علیک اگع دستشو میبوسیدی ک خب، اگر نه ک خودش دستشو میاورد تا ببوسی☹️

ناراحت؟اونا هم مثل بچه ها هستن.نباید ناراحت شد.باید مدارا کرد باهاشون.یه روزی خودمونم پیر میشیم

تو عمل هم قرار گرفتین ؟ 

منثلا یک فرد مسن بسیاااار ایراد گیر

تاری بیلیر کیم قازانار کیم ییه ...ابله اودور دونیا ایچین غم ییه

مگه میشه این فرشته های نازنین ادم رو عصبی کنن 😍😍

بخدا که دیگه این کره ی خاکی و این دنیا ادم هایی به خوبی این پیرزن میرمرد ها به خودش نخواد دید..

تسل های الان به خاطر شرایط زندگی و ... همه بدجنس شدن و فقط به فکر منافع خودشونن .برادربه برادر رحم نمیکنه ولی این مسن ها لقمه ی دهن خودشونو میزارن تو دهن دیگری

😍😍😍
این ک خوبه ما ی پیرزن تو فامیلمون هست، موقع سلام علیک اگع دستشو میبوسیدی ک خب، اگر نه ک خودش دستشو م ...

یا جد و آباد ملکه الیزابت😐😐😅😂😂😂

غرررررزدن هاشون.خسیس بازی هاشون.اجبارکردن بعضی کارها.نپسندیدن افکار و پوشش و بقیه ک طبق میل اونانیس.همه اینکارارو میکنن بعدشم کافیه یروز نریم پیششون میگن چرانمیاین.

هیچکی جاتو نمیگیره=(ولی کاش خودت سرجات بودی=) 

خسیسی و حریص بودن و غیبت و غرغرویی تو اکثرشون دیده میشه خدا اخر عاقبتمونو بخیر کنه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌