2777
2789
عنوان

این حد از بی احساسی و بی تفاوتی بده؟

1013 بازدید | 16 پست

من خیلی بی تفاوتم همیشه مامانم اینو بهم میگه 

مثلا صمیمی ترین دوستم میخواست قهر کنه گفتم خب به جهنم برو🚶🏿‍♀️

یا مثلا تو فامیل خبر میاد یکی باردار شده همه کلی خوشحالی میکنن زوق میکنن اما بنظر من اصلا خبر خوبی نیست این کجاش خوبه که یه نفر دیگه هم قراره بیاد این دنیا زجر هایی که ما میکشیمو اونم بکشه؟

نصبت به هیج کدوم از پسرای دورو برم هیچ احساسی ندارم اصن برام مهم نیستن مثلا دوستام همشون میان میشینن پیشه من واسه رلاشون گریه میکنن من اصلا نمیتونم درکشون کنم من خودم به زور دوستام یبار با یه پسر دوست شدم هی میگف اگ اینکارو کنی میرما اگه اونکارو کنی کات میکنم منم همش میگفتن خب به من چه کات کن

بدبخت خیلیم پسر خوبی بود دوستام میگفن خیلی بی احساسی ما اگه از طرف متنفرم باشیم نمیتونیم اینطوری بهش بگیم

یا مثلا یکی ازدواج میکنه همهبراشون خوشحالی‌میکنن دست میزنن میرقصن اما از نظر‌من اصلا‌مهم نیس این چیزا🚶🏿‍♀️⛓

کلا کسیو میبینم مشکلی داره خیلی اهمیت نمیدم ینی نمیتونم اهمیت بدم

البته میدونم خیلی بی تفاوت بودن بهتر از اونیه که خیلی مهربونه چون از اونا خیلی راحت میتونن سو استفاده کنن و ضربه بزنن بهشون ولی من از یجا به بعد هیچ کس نتونسته بهم ضربه بزنه

هرکی زده دوتا خورده🕸🍷

میخواستم بدونم این حد از بی تفاوتی برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟

عجب...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقات خوبه . چون در واقع تمام چیزای این دنیایی خیلی ارزش شادی یا غم نداره. ولی بی احساسی در مورد پدر و مادرت مواظب باش نباشه. حق پدر و مادر اینه که جونشو ادم براشون بده 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن