2777
2789
عنوان

پیج اینستا عاشقانه😍

258 بازدید | 8 پست

من یه پیج عاشقانه زدم در صورتی که نیاز داشته باشید میتونید فالو کنید😍

عکس، آهنگ، کلیپ ،و.....

Shahomalakeh2

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
فالوم کن فالوتون میکنم،،پیج منم عاشقانه س و استوریامم باحالن cofeeshghe-jan

الان فالو میکنم عزیزم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی منم😍

میشه بهم دایرکت بدی با پیجت. پیجتو پیدا نمیکنم

چرا پیجتو تو گوگل نمیاری میدونی روزی چند نفر سرچ میکنن پیج عاشقانه؟!

چجوری عزیزم؟؟ باید چیکارر کنم؟؟

چجوری عزیزم؟؟ باید چیکارر کنم؟؟

اول بگم اسم پیجت توش عاشقانه داره خوبه ولی اگه بتونی "عکس" و "کلیپ" عاشقانه هم توش بگنجونی خیلی خوبه چون تو همون سرچ اینستا هم خیلیا این دوتارو میزنن اگه تو اسم پیجت باشه از اونجا میبیننت

برای گوگل هم یه سری سایت هست که اونجاها باید پیجتو ثبت کنی و لینکش رو بذاری بعضیا یه مدت رایگانن بعضیا پولی. اینطوری گوگل میشناستت شانست برا این که بیای تو گوگل میره بالا. بعد تو سایتایی که عضوی مثل اینجا و فیسنما و فیسبوک و ... تو قسمت وبسایت آدرس پیجت رو بذار.

من این سایتارو میشناسم: گلدنچنلز - چیتالینک - فالویاب و ... یکم سرچ کنی بیشتر هم پیدا میکنی

البته گلدنچنل قبلا خیلی خوب بود الان نمیدونم چرا ترکیده نمیشه ثبت کرد