2777
2789
عنوان

ژلیش ناخن

7038 بازدید | 21 پست

کیا خودشون برای خودشون توی خونه لاک ژلیش میزنن؟ منظورم برای ناخن خودشون در حد استفاده خونگی . میخوام بدونم چه لاک ها و موادی خریدین.

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .
من خودم انجام میدم یه پرایمر دارم و یه دستگاه uv و لاک و ژل لاک همین با لوازم مانیکور هم ناخن هم رو ...

عزیزم برای پاک کردنش باید سوهان‌ کشی کرد؟؟

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم انجام میدم یه پرایمر دارم و یه دستگاه uv و لاک و ژل لاک همین با لوازم مانیکور هم ناخن هم رو ...

با چی پاکش میکنی گلم منم قصد دارم تهییه کنم

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
عزیزم برای پاک کردنش باید سوهان‌ کشی کرد؟؟

نه راحت بلند میشه من قبلا مواد میزاشتم رو ناخن الان اصلا ژلیش بهتره اون درد سر داشت واسه ترمیم ژلیش و یکم باهاش ور بری کنده میشه 

پرایمر و ژل لاک چی هستن؟ همون بیس ژل و تاپ کت منظورت هست؟ 

با چی پاکش میکنی گلم منم قصد دارم تهییه کنم

خیلی بهتره تو خونه بهداشتیه من راحت بلندش میکنم یکم با ناخن میزنم زیرش بلند بشه بعد تیکه تیکه میکنم ناخنم اصلا خراب نمیکنه من دیروز برداشتم هوا بخوره باز مجدد فردا میزارم یک هفته بعد باز ۲۴ ساعت میزارم ناخنم استراحت کنه

نه راحت بلند میشه من قبلا مواد میزاشتم رو ناخن الان اصلا ژلیش بهتره اون درد سر داشت واسه ترمیم ژلیش ...

من برای پاک کردنش سوهان میکشیدم با سوهان کامل پاک میکردم اما سطح خود ناخنم هم تراشیده میشد بعدش یکم رنگ زرد میگرفت سطح ناخنم فکر میکنم ضرر داره این روش. دیگه چجوری میشه پاکش کرد؟ 

پرایمر و ژل لاک چی هستن؟ همون بیس ژل و تاپ کت منظورت هست؟ 

پرایمر یه محلول هست واسه اینکه بهتر بچسبه و مقاوم تر بشه اون ژلیش نزنی هم مهم نیست بیشتر واسه کاور کردن با مواد خوبه ژل لاک هم عزیزم همونی هست که میزنی اخر کار روی ناخن و نیزاری زیر دستگاه خشک بشه شبیه برق ناخن هست هم بی رنگ داره هم رنگی اما مقرون به صرفه نیست رنگی میتونی لاک بزنی روش ژل بی رنگ بزنی

خیلی بهتره تو خونه بهداشتیه من راحت بلندش میکنم یکم با ناخن میزنم زیرش بلند بشه بعد تیکه تیکه میکنم ...

وای چقد خوووب اره تو خونه عالیه صرفه جوییم هست هر چند وقتم رنگشو عوض میکنی. من چند رنگ لاک ژل و تاپ کات و دستگاه یووی سفارش دادم. سوهان ناخن هم دارم. کافین همینا؟؟

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
وای چقد خوووب اره تو خونه عالیه صرفه جوییم هست هر چند وقتم رنگشو عوض میکنی. من چند رنگ لاک ژل و تاپ ...

اره عزیزم کافیه ضد قارچ هم من قبلا میزدم الان نمیزنم چون خودم که تو خونه تمیزم لوازمم استریل هست هر هفته هم پاک میکنم جدید میزنم تا حالا هم اصلا ناخنم مشکل پیدا نکرده تو ارایشگاه و با مواد واسه کاشت باید ضد قارچ بخوره

نه اصلا من دیروز بیکار بودم رو مبل نشستم با ناخنم کندم ژلیشم رو که مجدد بزنم 

روی ناخن طبیعی خودت همین پرایمر و لاک و تاپ کت رده بودی درسته؟ بعد با ناخن خودت کندیشون؟راحت هم کنده شد؟