2777
2789
نه حالا قطعی نیست که اکرچاق شدی تنبلی باشه برامن اینطوری بود خبریهتراین که من به طورمعجزه اسایی هم ...

نه خب کلی ازمایش و سونو دادم که معلوم شد تنبلیه

قبلش به جز چاقی کلی علائم دیگه هم داشتم🥺

اما نمیدونستم اینم جزوشون بوده😔

دست راستت رو سر من 😅

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موی زاید زیر چونه و دور سینه دارم و اضافه وزن هم دارم. اما دیر پریود نمیشم. تقریبا منظم هست. به ن ...

آره احتمالا چون منم دقیقا این جاها ک گفتی موهای زیاد داشتم مخصوصاا زیر چونه و گلوم ک بیشتر شبیه ریش بود دیگه😐😂😂😂ولی پریودی منم خیلی نامنظم نبود مثلا ته تهش یک هفته بود،البته اضافه وزنم خیلی تاثیر داره ها یه دکتر برو مشخص میشه

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
پریودیام ب شدت افتضاح و نامنظمه شاید درسال دوبار..ازمایش و سونو رفتم گفت تنبلی تخمدانه‌‌ هنوزم مجردم ...

منم دقیقااینطوری اگه خیلی میشدم سالی دوباربود

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️
منم متفورمین میخوردم قبلا بیشترازاینم میخوردم نمیدونم ولی فکرکنم ازمن خفیف ترباشه دکترنرفتی مگه؟

من مجردم و الان روزی یه قرص متفورمین و دوتا اسپیرونولاکتون و یه دونه اتیسترون میخورم بنظر شما خفیفه یا قویع

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
منم دقیقااینطوری اگه خیلی میشدم سالی دوباربود

الان خوب شدی؟ 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
نه خب کلی ازمایش و سونو دادم که معلوم شد تنبلیه قبلش به جز چاقی کلی علائم دیگه هم داشتم🥺 اما نمید ...

هم سنم هستیم😂😂😂😂

ان شاالله توهم به زودی خوب میشی

ببین ۱)من استرسم خیلللی کم شد

۲)من چاقی شکمی داشتم که اون بهترشد

۳)پیاده روی

خیلی خودتودرگیرش نکن بابا الان همه دارن خوب میشه

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️
هم سنم هستیم😂😂😂😂 ان شاالله توهم به زودی خوب میشی ببین ۱)من استرسم خیلللی کم شد ۲)من چاقی شکمی ...

😅😅💕

جدی میگی؟؟؟ 😀

از فردا کور شم اگه نرم پیاده روی 😂😂

راستش اصن برام مهم نیست این قضیه

این که تو پریودی درد کلافم میکنه برام معضل شده 😥😥😥

الان خوب شدی؟ 

اره خداروشکر

من مجردم و الان روزی یه قرص متفورمین و دوتا اسپیرونولاکتون و یه دونه اتیسترون میخورم بنظر شما خفیفه ...

نمیدونم والا

من خیلی دنبال درمان و ...نرفتم

فقط ی بارکلادکتر واینارفتم که گفت روزی۲تامتفورمین

۹ماه پریودنشده بودم

😅😅💕 جدی میگی؟؟؟ 😀 از فردا کور شم اگه نرم پیاده روی 😂😂 راستش اصن برام مهم نیست این قضی ...

اره والا

دورازجونت عزیزم

اهان ی چیز دیگه من خیلیییی طبع بدنم سرد بود. و سردیجاتم نخوردم ی مدت کلا خیارگوجه ماست و..

سیاه دونه و این چیزامیخوردم البته نه برای پریودی من ازشدت سردی همش کسل و خوابالوبودم

ان شاالله که خیلی زودخوب شی

اره والا دورازجونت عزیزم اهان ی چیز دیگه من خیلیییی طبع بدنم سرد بود. و سردیجاتم نخوردم ی مدت کلا ...

اره اتفاقا سیاه دونه خریدم 😃

حله 💃🏻💃🏻💃🏻