2777
2789
عنوان

بعد کات شدن ی رابطه طولانی، بعدش وارد رابطه دیگه شدین؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم من همش تو خونم منو از کجا ببینن ک عشق بشن؟!!!!!

بلاخره یکم ارتباطات را بیشتر کنید

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
چن وقت باهاش بودی؟؟

یکسال چندماه ولی با اونکه مجدد هستم نزدیک هفت ساله چند سال بودم جدا شدم بعد رفتم با ابن بنده خدا یکسال چند ماه بودم جدا شدم بعد خودم برگشتم سمت اولی راستش اولش فقط برای فراموش کردن اون بود بعدش دیدم واقعا عوض شده دوسم داره اخلاقهاش زمین تا آسمون فرق کرده باهاش موندم خواستگاری اومدن خانوادم عین قبلنا میگن نه منم گفتم پس مجرد میخونم همیشه 😁🤪دیگه نمی‌دونم تهش چی بشه 

سلام 

خوبی ؟

من فقط اومدم نی نی سایت ببینم در چه حالی

میخواستم زودتر بیام ولی همسرم پاش شکسته بود و اصن شب و روزم قاطی بود

حال الانت قابل درکه

معلومه که یه ضربه خیلی بزرگ خوردی که قلبت شکسته شده و احساس شکست رو داری تجربه میکنی

حالت از هر چی مرده بهم میخوره و از اینکه بهش اعتماد کردی این هفت سال از دست خودت عصبانی هستی 

همه این احساسات رو از صبح تا شب هزار بار تجربه میکنی

میدونم 

میفهمم چقدر اذیت هستی

بزار همه این احساسات باشن و انکارشون نکن

تو حق داری

کاملا حق داری

خودتو اذیت نکن

خیلی مراقب خودت باش

نگران نباش که قراره چی بشه

به خودت حق بده و مراقب خودت باش ، انکار نکن احساساتت رو

اینطوری زودتر آروم میشی

هر چی بوده گذشته ، شاید قراره بشه یه درس بزرگ ، خودتو سرزنش نکن ، تو کار بدی کردی اصلن ، همه کارهات درست بوده فقط نتیجه با اون چیزی که تو فکرت بود فرق میکنه

اینو بدون تو دوباره به وقتش عشق درست رو تجربه میکنی و از همه این سختی ها میگذری، خیلیییی خیلییی مراقب خودت باش (الان فقط باید مراقب خودت باشی)

سلام  خوبی ؟ من فقط اومدم نی نی سایت ببینم در چه حالی میخواستم زودتر بیام ولی همسرم پاش شکست ...

سلام عزیززززززدلممممم واقعا پیامت دیدم ذوق کردم مرسی ک بفکرم بودی😍😍😍😍

اول متاسفم برای شکستن پای شوهرت، ایشالا بلا دوره.

عزیزززززومم چقد حرفات ب دلم نشست و ارامش داد

دقیقااااااا همین حسا ک گفتیو دارم

ذهنم قاطیهههه و کلی سوال دارمممم ک فقط چراااااا رفت!!؟؟؟ اگر نمیخواست چرا اومد خواستگاری؟؟؟!!!!!

ی خلا تو وجودم حس میکنم

احساس تنهایی شدید

اما مجبورم کنار بیام راهی نیس

فقط افسوس میخورم ادم اشتباهی چرا انتخاب کرده بودم؟؟!!!!

سلام عزیززززززدلممممم واقعا پیامت دیدم ذوق کردم مرسی ک بفکرم بودی😍😍😍😍 اول متاسفم برای شکستن پای ...

سلام

من فقط ازت میخوام خودتو سرزنش نکنی ، چون تو کار اشتباهی نکردی 

توی زندگی مون بارها این احساس رو به صورت ریز و درشت ،احساس میکنی

میفهمم چقدر سوال داری ، با خودت میگی پس اینکه اون موقع به من اینطوری گفت ، اینکه میگفت بدون من میمیره ، پس چی شد، حق داریا، کاملا حق داری و این حس ها نشون سالم بودن روحت هست .

هزار جور این سوالها میاد تو ذهنت

اما بیا چند تا کار کن

یک اینکه کاملا به خودت حق بده و به هیچ عنوان خودت رو مقصر ندون

دوم اینکه خیلی به خودت دقت و توجه کن ، ببین هیچی جز خودت نیست که به دادت برس تو سختی ها ، پس بیا از این ماجرا استفاده کن و عاشق خودت باش ، اینکه میگم خیلییی بهت کمک میکنه و خداروشکر خودت هم دختر عاقلی هستی فوق العاده.

سوم اینکه نمیدونیم آخر عاقبت هر کدوممون چی میشه اما به خدا ایمان داریم و میدونیم که توی تموم این سختی ها حواسش بهت هست ، نگران آینده نباش فقط سعی کن مراقب امروز و حال امروز خودت باشی.

سلام من فقط ازت میخوام خودتو سرزنش نکنی ، چون تو کار اشتباهی نکردی  توی زندگی مون بارها این ا ...

عزیزززززممم چقد حرفات ب من ارامش میده

متاسفانه الان تو مرحله سرزنشم

ک چرا قبولش کردم ک الان ایجور کنه با من؟! 

خیلی سعی میکنم بیخیال باشم اما نمیتونم

داروها بهم کمک میکنن اما ن ک بهش فک نکنم

مدام میرم اینستاش چک میکنم

عزیزززززممم چقد حرفات ب من ارامش میده متاسفانه الان تو مرحله سرزنشم ک چرا قبولش کردم ک الان ایجور ...

من میگم خودتو سرزنش نکن چون تو کار اشتباهی نکردی

تو صادق بودی و الانم عاقلی

چیزی هم که گذشته گذشته، فقط باید الان عاقل باشی و احساساتی برخورد نکنی

حق داری اینستاشو چک کنی ، چون بعد این همه سال که نمیشه یهو برد ، بعد این همه رویابافی که نمیشه یهو قطع شد ، حق داری واقعا

ولی ازت میخوام خودتو اذیت نکنی ، اینو بدون تو کارت اشتباه نبوده، نشده که اون فردی که تو مسیرت قرار گرفته ، همون مردی باشه که بتونه خونه امن ات باشه و خداروشکر این نتوتستن رو الان متوجه شدی.

ببین 

میدونم

تو یهسری دقیقه هات و ساعت ها

هیچ کدوم این حرفها آرومت نمیکنه و به نظرت این حرفها فقط توی زبون آوردن راحته و تحمل جدایی بعد هفت سال راحتنیست.

معلومه که راحت نیست

حق داری گریه کنی ، عصبانی باشی ازش، از خودت ، متنفر باشی ، گاهی دلت تنگ بشه

همه این حس ها الان تجربه اش برات طبیعی هست و حق داری

اما نزار این حس ها تبدیلت کنه به یه دختر سرخورده که خودش رو مقصر میدونه و احساس شکست میکنه. تو شکست نخوردی آخه ، تو سربلندی ، تو ماه بلند آسمان خودتی .

نزار این افکار ضعیفت کنه و توی فکرت و ذهنت اثر منفی بزلره ، اجازه بده بگذره و قوی باش.

معلومه که سخته اما تو قوی و عاقل باش ، نزار اشتباه هفت سال پیشت ، آیندتو هم خراب کنه