2777
2789
عنوان

#نه به نژاد پرستی

129 بازدید | 5 پست

عرب یا عجم ترک یا فارس کرد یا بلوچ...

اگر هنوز انسان هارا با عینک قوم و نژاد تقسیم میکنی با خط کش نژاد، آنهارا بالاتر یا پست تر میکنی

روشنفکری نیست.....جاهلیت و عقب ماندگی است

نژاد پرست،روشنفکر نیست .... فسیل تاریخ گذشته است .....

امام علی در نامه به مالک اشتر فرمود:

دیگر انسانها، یا در دین شبیه ما هستند، و برادر دینی ما، یا در آفرینش شبیه ما هستند و انسان.....

با عینک برادری و انسانیت انسان هارا ببینیم 

نهبهنژادپرستی#  

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

لایک

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجا هنوز بین شیعه و سنی بحثه اینا که دیگه جای خود داذن

فرق نمیکنه شیعه یا سنی ! تا وقتی دو طرف به هم توهین نکنند هردو برادر و مسلمان ان

مذهبی نیستم ولی اینو دیدم تو قرآن دوس داشتم

مردم ما شما را از مرد و زنى آفریدیم و شما را ملت ملت و قبیله قبیله گردانیدیم تا با یکدیگر شناسایى متقابل حاصل کنید در حقیقت ارجمندترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست بهترین  خداوند داناى آگاه است

ادعایی نیست. خطا کارترینم 
مذهبی نیستم ولی اینو دیدم تو قرآن دوس داشتم  مردم ما شما را از مرد و زنى آفریدیم و شما را مل ...

دقیقا این نژاد پرستی رو ما خلق کردیم😔😕وگرنه هیچ دین و آیین نگفته شما فرق دارید .