2777
2789

سلام بچها من پوستم خیلیییی سفید و حساسع ولی پوست دستم از همه جام تیره تره و پوست دستو صورتم زمین تا اسمون فرق داره😂خواستم بپرسم زینک اکساید واقعا پوست دستو سفید میکنه؟؟؟؟؟در چه مدت

بابد بری دکتر پوست

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینک اکساید دوره ی مصرف داره که همون دوره هم باید طبق تجویز پزشک معالجتون باشه ... ترجیحا از کرم های سیف تر استفاده کنید مثل کرم مرطوب کننده گلیسولید ، جانسون ، دلبان ، اوره اوسرین و ..

( تمام این کرم ها که معرفی کردم امتحان پس داده توسط همین دوستان نی نی سایتی هست )

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

سلام اره گلم منم بیکینیم تیره بود برای زیربغلمم انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لیانا ایدیشو میزارم خودت ببین کارش عالیه توی یه جلسه کلی روشن شد بیکینیم. دکترمم خانم عباسی بود کارش عالیههه اینم شمارش ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic

سلام اره گلم منم بیکینیم تیره بود برای زیربغلمم انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لیانا ایدیشو میزارم خ ...

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه بهتر از ایشون تو شیراز من کسیو نمیشناسم اینقدر که کارشون حرفه ای و مهارتشون بالاست 😍😍😍

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰