2777
2789
عنوان

ضعف وبیحالی شدید بعدکرونا😭

264 بازدید | 17 پست

خانوما من کرونا گرفتم ،الان روز ۱۴ بیماریمه ،ک البته خوب شدم ،ازصب ضعف شدیدی دارم بااینکه ناهارمم خوردم بشدت ضعف وبیحالی دارم ،اصن یه وضع بدیه ،حتی دلپیچه هم گرفتم ،بنظرتون طبیعیه؟باید چیکارکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت سلامتی بده.میشه بگی از اول چه علایمی داشتی؟؟

لرز ،بدن درد،عرق کردن ،سرفه آبریزش 

مث سرماخوردگی بود اولش ،بعد ابریزش بینی قط شد ،بدن درد سرگیجه و سرفه وتنگی نفس وسردرد و اسهال شروع شد ،سردردش فوق العاده عجیبه !من متاسفانه زده بود به ریه ام

روز چند بیماریته؟؟

چندروزاول که مثه سرماخوردگی بود نمیدونستم کروناس بعدش دیگه بویاییموازدست دادم رفتم دکتردیروزم آزمایش خون گرفتن گفتن کروناس بهتره جایی دیگه نره تابدترنشه14روزقرنطینه شه بخوام کلی حساب کنم 6روزه مریضم تنگی نفس گرفتم امروز 

چندروزاول که مثه سرماخوردگی بود نمیدونستم کروناس بعدش دیگه بویاییموازدست دادم رفتم دکتردیروزم آزمایش ...

حتما برو سی تی اسکن ،مطمعنا زده به ریه ات ،ک اگه زده باشه باید جلوشو بگیری ک ریه هات  بیشترعفونت نکن .منم روز هشتم تنگی نفس وسرفه داشتم رفتم سی تی دادم دیدم ری هام درگیره