2777
2789

برا تزیین کیک تولد با کرم شانتی(پودر خامه ی آماده که با ۱لیوان شیر درست میشه) با ماسوره گل زدم ولی خوب درنیومد انگار که شله😳

⭕یه دستور خوب خامه برا ماسوره زدن میخوام

میخواستم گل های این کیک رو بزنم

ولی گل های کیک من اینجوری دراومد 😳

به مرور زمان هم رنگشو پس داد به زمینه خامه سفید😳

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

خب فقط با خامه فرم گرفته بزن عکسم ب قنادی نشون بده همون مدل ماسوره بهت میده

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

عزیزم اگه میخای خامه کیکت خوب باشه یاباید از قنادیای بیرون بگیری یا مارک کولاک خامه قنادیش

بقیه خامه ها بنظرم هرچقدرم خوب باشن طعم و مزشون و فرم دهشون به خامه قنادی نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فقط با خامه فرم گرفته بزن عکسم ب قنادی نشون بده همون مدل ماسوره بهت میده

دستور خامه فرم گرفته خوب داری?

اتفاقا همین کارو کردم ماسوره ام درسته

دستور خامه فرم گرفته خوب داری? اتفاقا همین کارو کردم ماسوره ام درسته

دستور نداره گلم خامه رو با همزن رو دور تند بزن همینکه رد پره های همزن رو خامه افتاد ینی فرم گرفته

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

باید خامه قنادی باشه حتما از لوازم قنادی ها بخر 

عزیزم اگه میخای خامه کیکت خوب باشه یاباید از قنادیای بیرون بگیری یا مارک کولاک خامه قنادیش بقیه خام ...

همممممم پس قنادی ها میفروشن

اینم حرفیه راحتم هس