2777
2789
عنوان

شما بودید...

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرش قوطی ۵۰۰ ماهی ۵-۶ تا پوشک هفته ای ۱ دونه ۳۰۰ مولتی هم ماهی دوتا دونه ۵۰۰

مولتی چی میدی

دیگه اهن جدا نمیدی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وضعشونم خیلی خوبه 

من کلا با سقط بچه مخالفم مگه اینکه خود جنین مشکل داشته باشه .وگرنه ما حق نداریم نفسی که خدا بهش داده رو ازش بگیریم 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
اهن جدا میدم پودر فرومیکس نیتروژن میدم مولتی هم ول بی بی 

ممنونم

راستی عزیز رفلاکس پسرت چی شد بهتره؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه متاسفانه همونجوریه مخصوصا سر هر دندون اسید معده زیاد میشه و حسابی داغون 🥺

اخ خیلی سخته میفهمم

دارو چیزی میدی

شیر خشکش چیه

پسر منم از ۲۴ روزگی داره میخوره

اخ خیلی سخته میفهمم  دارو چیزی میدی شیر خشکش چیه پسر منم از ۲۴ روزگی داره میخوره

والا تکسیوم میدادم که مساخت

ی مدت خوب شده بود الان یک هفتست دوباره افتضاح

شیر معمولی سیمیلاک میدم

ای ار میدادم اپتامیل

ولی دیدم مه خیلی گوله میشه تو معدش دیکه همون شیر خودش‌میدم

حالا گفتم از امروز دوباره نکسیوم بدم

پسر من مشکلش اینه خودش خیلی عوق میزنه

الکی مثلا گارمون داره عوق میزنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
والا تکسیوم میدادم که مساخت ی مدت خوب شده بود الان یک هفتست دوباره افتضاح شیر معمولی سیمیلاک میدم ...

اره همون نکسیوم  باز از همش بهتره

فقط نباید اصلا یهو قطع بشه  قطعش تدریجیه

اره ای ار خیلی سفت و غلیظه

اره همون نکسیوم  باز از همش بهتره فقط نباید اصلا یهو قطع بشه  قطعش تدریجیه اره ای ار خیل ...

والا دادم بعد همونو انقدر عوق‌مقزد بالا میاورد تقریبا خوب شد ۱-۲ ماه ندادم

بعد الان دوباره دندون جدید فکر کنم هم بی قرار هم اینکه زیاد برگردون داره

باز از امروز شروع کنم

شما با اب سیب میدی؟

والا دادم بعد همونو انقدر عوق‌مقزد بالا میاورد تقریبا خوب شد ۱-۲ ماه ندادم بعد الان دوباره دندون جد ...

من نه با ۵  سیسی شیر

صبح و شب

هر کدوم یک چهارم

رفلاکس سر هر دندون  و واکسن تشدید میشه

من نه با ۵  سیسی شیر صبح و شب هر کدوم یک چهارم رفلاکس سر هر دندون  و واکسن تشدید میشه

اا باشیر هم میشه؟ من فکر کردم نمیشه با شیر داد

باز تست کنم

ایشالله که هر جی اینجور چیزا از بچه های ما و همه بچه ها بدور

خیلی سخته واقعا

اا باشیر هم میشه؟ من فکر کردم نمیشه با شیر داد باز تست کنم ایشالله که هر جی اینجور چیزا از بچه ...

اره با شیر گفت دکتر به من

ان شالله 

ان شالله همشون سالم و سلامت باشن