2777
2789
عنوان

یکی اینجاست که دیگه اراده رژیم نداره 😐 خسته شدم حقیقتا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 63 پست

نمیدونم چرا یاد دوستم افتادم تو دوران مدرسه داشت ادبیات و روخوانی میکرد میخواست بگه ۷۲ تن از یاران امام حسین شهید شدن گفت ۷۲تُن از یاران امام حسین شهید شدن دیگه کلاس منفجر شد🤣🤣😂😂😂

مال ۱۵ سال پیشه این خاطره

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لاغر نشدم هیچ وزنم داره می‌ره بالا در صورتی که من زیاد هم نمیخورم

ریزه خواری داری؟؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

عزیزم بین وعده های غذایی ، هروقت احساس گرسنگی کردی ، به جای شیرینی و ... ، آب بخور تا جایی که نتونی چیز دیگه ای بخوری !

غذات رو با قاشق کوچکتر بخور 

به مرور زمان وزنت کم میشه 

از همین صبح این روش رو شروع کن و جا نزن

روزه هات رو بگیر از الان 

تازه وارد نیستم 😏
نه اتفاقا یه چیزایی برای لاغری خوردم عجیب وزنم رفت بالا

منم همینطور شدم خیلی تعجب کردم 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
اسی قد و وزنت بگو با هم بهم انگیزه بدیم 

۱۶۷، ۹۵ 

نخندینا خدایی 😭😭😭

من خودم میدونم چاقم ولی تو خونم هیچی بالا پایین نیست 😐 فقط چون مدلم اینجوریه که باید برم باشگاه به این وضعیت افتادم الان‌. و همه ارادمم از دست دادم

مادر هستم و