2777
2789
عنوان

خانما به دوست پسرم برای خاستگاریش جواب مثبت بدم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 80 پست
اینکه چرا عجله میکنه را بگو بابات بپرسه. کلا بابات باید جوری بره جلو که دوست پسرت حساب کار دستش بیاد ...

خب عزیزم تو دوران دوستیمون ن خیانت کردم ن چیزی هم گوشی اون دست من لبوده هم من خودشم میگه بهت اعتماد دارم دلیل این عجلش عصبیم میکنه.پدرم ادم خشکیه البته بجز با من با همه خودش جوری رفتار میکنه ک حساب کار بیاد دستش.شرایط مالیش اوکیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کامل نه ولی مطالب مهم تاپیک هات رو خوندم عزیزم دوست پسرت خیلی خیلی دوست داره البته اینجور بنظر میرسه واقعا عاشقته اما دلیل این عجله چیه؟خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه که بخواد سریع تو رو زن خودش بکنه

و اینکه یک سوال ازت میپرسم راستشو بگو به زن احترام میذاره؟ این آدم خیلی عصبیه اما مشکلی نیست ب همجنس خودش عصبی باشه مهم اینکه با شما آروم باشه حالا بگو به  حقوق زن احترام میزاره؟ مثلا تا حالا شده صحبت کنید بگه مرد  نباید زن رو بزنه و از این حرفا

بیخیال درست نشد عادی میشه 
ببین کامل نه ولی مطالب مهم تاپیک هات رو خوندم عزیزم دوست پسرت خیلی خیلی دوست داره البته اینجور بنظر ...

دورادور حانوادشو میشناسم میدونم پدرش ب مادر از گل کمتر نگفته اینم پسر همون پدره تابحا نشده ب من دست بزنه بخواد اذیتم کنه خودشم میگه دختر زدن نداره خیلیم اجتماعیه اما عصبیم شده بود فقط ب من میگفت ساکت شو هیچی نگو کار دیگه نکرد بقط دستمو میگرفت ک دستمو از دستش میکشیدم اخرش دیگه با نرمی میگف عزیزم بیا بریممممم

واسه چی دوستی طولانی مدت بده؟

دیدم کسایی که بعد طولانی مدت دیگه خواستگاری دختره نرفتن، رفتن یکی دیگه رو گرفتن، دختره هم تا بخواد خودش رو جمع و جور کنه، مشاوره و اینا بره، یا اینقدر بد بین شده دیگه وارد رابطه نشده با کسی

در کل یه سال زمان خوبی هست ببینی طرف رو میخوای یا نه، اگر نه زمان هر دو تلف نشه

دیدم کسایی که بعد طولانی مدت دیگه خواستگاری دختره نرفتن، رفتن یکی دیگه رو گرفتن، دختره هم تا بخواد خ ...

خودش میخوار بیاد خاستگاری من مانعش میشم چون سنم کمه ب نظرتون بگم بیاد؟

خودش میخوار بیاد خاستگاری من مانعش میشم چون سنم کمه ب نظرتون بگم بیاد؟

به نظر من چند جلسه مشاوره قبل ازدواج باهاش برو، باید از متخصص کمک بگیری، اونا بر حسب تیپ شخصیتی، و رفتار و گفتار بهتون میگن چی مناسب هست