2777
2789
عنوان

چجوری تونستین ازش دل بکنید؟؟

287 بازدید | 20 پست

چجوری از اونی که همه کاراش و رفتاراش واستون مهم بود دل کندین بی تفاوت شدین؟

منم میخوام همینکارو کنم راهشو بلد نیستم😣

چیکار کنم برام مهم نباشه و دیگه اذیت نشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید زمان بدی به خودت

يه زمان طولانی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خودش باعث شد مثل قبل نباشم با سرد بودنش با رفتارش با کم محلی هاش 

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

بستگي داره اون فرد پسره يا دختره؟..گرچه فرقي نداره صفات بدشو بيار تو ذهنت و ضربه هايي كه بهت زده ..من خودم  يه زماني واسه يسري افراد جون ميدادم ولي الان ككمم نميگزه براشون فهميدم فقط خونوادم خوبيمو ميخوان

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 
من هردفعه همین تصمیمو میگیرم باز یادم میره ☹️ کاش میتونستم....

چند وقته میگذره؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊