2777
2789
عنوان

چرا ذهنم پر از سوالای چرته؟؟

400 بازدید | 68 پست

خودمم نمیدونم همش همینا تو سرمه... و واقعا ناراحتم...

چرا مرد مالک زنه؟

چرا زن باید خودش حق و حقشو تو عقد بگیره؟؟ در صورتی که حق تحصیل و سفر و... یه حقوق انسانی طبیعیه؟

چرا تجاوز زناشویی تو کشور ما جرم نیست؟؟؟

چرا بیشتر دخترا شوهر پولدار می‌خوان و همه چی از شوهرشون میخان؟؟ که باعث شه پسرا هم بهونه گیر بیارن تو ازدواج که ما مهریه میدیم خرجتون میکنیم پس وظیفه شماس نیاز مارو برطرف کنید؟؟

چرا مرد می‌تونه چارتا زن بگیره؟؟ جای اینکه بهش یاد بدن به زنش تو سخت ترین شرایط وفادار باشه... چرا با زن مثل ی کالا و ملک رفتار میشه؟؟؟ 

چرا این سوالا تو ذهنمه و این روزا از همه متنفرم؟؟؟

چرا وضعیت انقدر مزخرفه... 

ببخشید حالم بده فقط اومدم خودمو خالی کنم..

همیشه اونی ک زیادی میفهمه زیادی اذیت میشه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون جوابشونو نمیدونی و سوالای مهمی هم هستن

تو سایت خانواده برتر رفتم... همشون جوابای ترسناک... میگفتن اسلام گفته‌.. خب میدونم گفته.... ی دلیل منطقی لطفاً بگن خب....

چون سوال همس 

البته سوال من فقط اینکه چرا مرد میتونه چهارتا زن بگیره هزار تاصیغه کنه اما زن نه؟؟

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
تجاوز زناشویی چیه دیگه؟! بقیه سوالات تو دین اسلام جواب مفصل داره و البته بنطر من قانع کننده

دقیقا . قانع کننده هست استارتر جان برو بخون یاد بگیر انقد شبهه از کجا میاد آخه اسی😐😐😐😑😑😑😑😑

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

اگه توی پیج های فمنیستی هستی توصیه میکنم ازشون بیرون بیای چون کلا داغون میشی.افسردگی میگیری و...

اینا تجربه خودمه

در حدی که یه سری چیزا رو بدونی و سعی کنی توی موقعیت از حقت دفاع کنی کافیه

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

چون سوال همس  البته سوال من فقط اینکه چرا مرد میتونه چهارتا زن بگیره هزار تاصیغه کنه اما زن نه ...

امام علی علیه السلام جواب داده 

چون اگه زن هم چهارتا شوهر میکرد معلوم نبود بچه برای کیه و...