یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفانه خانواده های ما از ترس ابرو اینکارارو نمیکنن
ببخشید بهتر از اینه که دور از جونش جنازه اش بیاد
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دختر هفده ساله دزدین برای کلیه هاش نجات پیدا کرد خواهشا ابرو داری بزارید کنار تجاوز خیلی کمشه بد بخت یا میفروشن یا برای اعضا بدن
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
پیدا کردن،بازجویشونم کردن،ولی هیچی نمیگه ک چیکارش کردم،تا الان ک چیزی نگفته،اینکه چیزی نگفته رو من م ...
خدای منننننن بگیرن بزنشون صدای سگ بدن
نمیتونن ردشون بزنن