2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خانواده های ما از ترس ابرو اینکارارو نمیکنن

ببخشید بهتر از اینه که دور از جونش جنازه اش بیاد

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

دختر هفده ساله دزدین برای کلیه هاش نجات پیدا کرد خواهشا ابرو داری بزارید کنار تجاوز خیلی کمشه بد بخت یا میفروشن یا برای اعضا بدن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اره من تازه میفهمم چرا اینقدر شوهرم سخت گیره

اره کلا ادم نباید تنهایی جاهای خلوت بره 

الان جامعه خیلی بد شده متاسفانه 

ما یکی از فامیلامون دختر ۴ سالش دزدیدن 

ولی خوب یبل اینکه دیر بشه پیداش کردن

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
پیدا کردن،بازجویشونم کردن،ولی هیچی نمیگه ک چیکارش کردم،تا الان ک چیزی نگفته،اینکه چیزی نگفته رو من م ...

خدای منننننن بگیرن بزنشون صدای سگ بدن 

نمیتونن ردشون بزنن

دختر هفده ساله دزدین برای کلیه هاش نجات پیدا کرد خواهشا ابرو داری بزارید کنار تجاوز خیلی کمشه بد بخت ...

دست من نیس،اقوام درجه یک هم نیس،از اقوام نزدیک شوهرمه 

دختر هفده ساله دزدین برای کلیه هاش نجات پیدا کرد خواهشا ابرو داری بزارید کنار تجاوز خیلی کمشه بد بخت ...

دقیقا تجاوز خیلی کمشه 

ممکنه به اونوریا (شیخ های عرب )بفروشنش از اب قاچاقی ردش کنن

یا اعضای بدنش بفروشن 

اره کلا ادم نباید تنهایی جاهای خلوت بره  الان جامعه خیلی بد شده متاسفانه  ما یکی از فامی ...

چجوری دست کی بود

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    
چجوری دست کی بود

یکی از همسایه ها که بچه دار نمیشد دزدیدنش(نمیدونم چه فکری کرده بچه مردم دزدیده)

بچه داشته تو کوچه بازی میکرده 

دوربیان مدار بسته همسایه ها فیلمش گرفته 

والا اصلا پلیسا و آگاهی ها اصن مشخص نیس چیکار میکنن،منتظرن کار از کار بگذره

ازمحل زندگیش بوده دزده

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    
والا اصلا پلیسا و آگاهی ها اصن مشخص نیس چیکار میکنن،منتظرن کار از کار بگذره

کی این اتفاق افتاد؟؟چند روزه؟روز بود یا شب؟!

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜