2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم به هيچ وجه خريد نكن اين يه سايت كثيفه كه با سو استفاده از اسم گروه انتخاب  كه يكي از نمايندگي هاشه اقدام به فروش لوازم ويتريني، خراب وزده دار و قاچاق و غير مجاز  ميكنه و اول قيمت پايينتر ميده كه مجاب بشي بعد لوازم قرازه را با كلي هزينه حمل و نصب ١٠ برابر  بيشتر ميفرستند و اخاذي ميكنن و پول داده برنامه نويس كه وقتي طرف سرچ لوازم خونگي ميكنه اسمش بياد اول  خواهشاا گول اين سايتا را نخورين🙏

عزيزم به هيچ وجه خريد نكن اين يه سايت كثيفه كه با سو استفاده از اسم گروه انتخاب  كه يكي از نماي ...

ممنونم عزيزم كه اينقدر با دلسوزي توضيح دادي ، منم چند بار تماس گرقتم پيگير كالاي شدم هرچي گفتم عكس نشون نداد وقتيم عكس نشون داد عكس كالا بسيار داغون بود

خواهش ميكنم، بله همينطوره به ديگران هم اطلاع رساني كنيد گول اين سايتا را نخورن خصوصا  انتخاب سنتر كه يك كلاهبردار واقعيه و حتي ممكنه الكي ببرن مغازه هم نشون بدن و جنس هاي پشت ويتريني و داغون كل بازار را قالب كنن، فقط بخاطر اينكه اسمش تو سرچ اينترنتي اول مياد و اسم سايتش شبيه گروه انتخابه كه اسنوا را توليد ميكنه مردم بيچاره اعتماد ميكنن، چون صاحب اسنوا گروه انتخابه و تو اصفهانه ولي اين سايتش را گذاشته انتخاب سنتر كه مردم فكر كنن همون گروه انتخابه ، درسته نمايندگيش هستن ولي كلي از اين طريق سو استفاده و كلاهبرداري و گرون فروشي ميكنن و هر چيزي را به هر قيمتي قالب ميكنن😔😔😔