2777
2789

بچها ما ثبت نام کردیم برای وام 

الان امروز پدرشوهرم رفته ک کاراشو تکمیل کنه گفتن باید صبر کنید تا 15 روز اینا دیگه وام شده صد ملیون دیگه 50 ملیون نمیدیم 

ما می‌ترسیم یه ضامن دیگه بخوان 

شرایط 50 ملیونی این بود که یه ضامن و سفته میخوان همین یه ضامن رو هم با بدبختی تونستیم پیدا کنیم 

پدر شوهرم گفته ما نمیخوایم همین 50 تومنو بدید ب ما گفتن نه نمیشه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
نه گفتن‌نمیخاد

واقعا از کجا شنیدی؟ یعنی صد ملیون بهمون میدن با یه ضامن؟ 🥺

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات نتونست بپرسه چن تا ضامن میخاد!؟

شوهرم رفته بود بهش گفته بودن ممکنه شرایط سخت شه و اینا ولی بازم نمیدونم 

چندسالتونه

23 هر دومون 

هنوز شرط سنی داره یا ب همه صدتومن میدن؟

به زیر 25 سال 100 تومن به بالای 25 سال 70.😐