2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بی احساسه ...

634 بازدید | 64 پست

سلام من ی مشکلی دارم مامانم خیلی خیلی بی احساسه همه کاری برام میکنه ها غیر از محبت دیگ واقعا نمیتونم رفتاراشو تحمل کنم 

اصلا اصلا محبت نمیکنه بهم . وقتی مریض میشم براش مهم نیست دیگ باید در حال مرگ باشم تا بیاد بالای سرم 

کاری کرده ک وقتی دوستام راجب مامانشون صحبت میکنن و یا بعضی مادرا راجب بچه هاشون من حسودیم میشه میگم کاش مامانمم اینطوری بود 

همش باهام کلنجار میره دادو بیداد میکنه سر هر چیز الکی وقتی بهش میگم‌ چرا رفتارت اینطوریه داد میزنه سرمو بدو بیراه میگه . میگه من چطوریم تو چرا حرف الکی میزنی و این داستانا 

چند سالی هست ک اینطوریه و دیگ افسردم کرده چ شبایی ک تا صب گریه میگردم و میخواستم خودکشی کنم 

حس میکنم بعد مرگم حتی ی قطره اشکم نریزه 

اینم بگم مادرم ی خانم امروزی هستش ک متولد ۱۳۶۵ هست و سن انچنانی نداره 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

۱۷ سالمه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

باهاش صحبت کن دلیلشو بپرس

اصلا نمیشه تا میخوام صحبت کنم شروع میکنه ب دادو بیداد و تهدید حتی همین چن دقیقه پیش خواستم باهاش صحبت کنم سریع از کوره در رفت

میونش با بابات چطوره چون فک میکنم چون باباتو دوس نداره بخاطر تو مونده تو زندگیش از تو متنفر شدع

ن  والا میونش با پدرم خیلی خوبه خداروشکر اصلا مشکلی ندارن 

مامان منم همینجور بوده تازه کاری هم برام نکرده ب عکس اینکه شما میگی...فقط منو دنیا اورد...خدایا من چ ...

من مادرم خیلی خوبه از جنبه های دیگ همیشه برام هرچیزی بخوامو میگیره از خودش میگذره تا من ب چیزی ک میخوام‌برسم اما بهم محبت نمیکنه من کلا ادم لوسیم باید یکی همش بهم توجه کنه