2777
2789

سلام . خیلی دلم گرفته 😭منو و همسرم چند ماهه برای بچه اقدام می‌کنیم اما خبری نمیشه .همسرم خیییییییلی عاشق بچه است خییییییلی خودمم همین طور 😔.تو رو خدا هر کی دعاش برآورده میشه برا منم از ته دل دعا کنه منم دعاش میکنم 😔🙏 انشالله حکمت خدا با ارزوهامون یکی بشه

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!

براتون دعا میکنم انشالله زودتر به خواستتون برسین 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ممنونم از هر دوتون .⁦❤️⁩. خیییییییییلی زیاد ..منم براتون دعا میکنم 🙏🙏🙏🙏حاجت روا باشین انشالله ..چشم نظر شهید حججی هم میکنم ممنون از پیشنهادتون عزیزای دلم 😘

...ممنونم عزیز دلم حاجت روا باشی انشالله ⁦❤️⁩

تا چند ماه دیگه باردار میشی...نگران نباش...مطمئنم...نذر شهید حججی کن...تا 5.6 ماه دیگه باردار میشی.. ...

ممنون عزیز دلم .ممنون از پیشنهاد خوبت حتما نظر میکنم ..انشالله حاجت روا باشی منم برات دعا میکنم ⁦❤️⁩

منم براتون دعا میکنم به ارزوهاتون برسین 

⁦❤️⁩🙏