2777
2789
عنوان

بچه ها کرونا بی اشتهایی ام‌داره؟

984 بازدید | 12 پست

مثل خانومای باردار فکر و دیدن غذا حالمو بهم‌میزنه

یه بویی تو دماغمه همش کرونا گرفتم

بی اشتهایی ام مال کروناس.؟؟

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بی‌اشتها شدم شدیدا ولی علائم دیگه هم داشتم 

آزمایش بدی دقیق‌تره 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

غذا رو مبینم مبخوام‌اوق بزنم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
اره من دقيقا مثل زمان بارداريم بودم و دقيقا همون چيزايي ك اون موقع حالم و بهم ميزد زماني ك كرونا گرف ...

وای اره علایمایی ک خانمای باردار میگنو‌دارم دقیق

كرونا داري يا فقط از رو همين علائم ميگي ؟ 

دارم دیگ 

تب لرز

گلو درد بدن درد فاجعه.ضعف بی حالی