2777
2789
عنوان

بابام مارو فراموش کرده..

3208 بازدید | 114 پست

مامانم یک سال و سه ماهه فوت کرده

جوون بود ولی متاسفانه سرطان گرفت و دیر متوجه شد و همه زندگیمون بر بد رفت.

بابام خیلی بی قراری میکرد روحیه اش داغون هر روز سر خاک مامانم میرفت

با مامانم تو خونه حرف میزد ..

ما بچه ها خیلی تلاش کردیم حال بابام رو عوض کنیم ولی بابام به شدت افسرده شده بود

تا اینکه از بخت بد عموی کوچیکمم(که به شدت به بابام وابسته بود) همون سالگرد مامانم فوت کرد

اطرافیان فشار که بابام زن عموم رو بگیره

اما ما خیییلی ناراحت شدیم بابامم همینطور !

اول اینکه هنوز داغدار مامانمون بودیم

بعدم زنعموم خیلی برای بابام جوون بود اختلاف سنی شون زیاد میشد

ناگفته نماند بابام طی این یکسال هر کی بهش میگفت زن بگیر به شدت عصبانی میشد

تا اینکه یه شب بابام سر اینکه غذای شب مونده خورده بود مسموم شد

داداشم بهمون اطلاع داد( ما دخترا همه متاهلیم و سر زندگی هامون و من دختر بزرگم)

باهم جلسه گذاشتیم که به بابا بگیم دیگه این وضعیت بسه باید یه فکری کنه وگرنه از دست میره

سه روز گریه کردیم دخترا تا تونستیم خودمون رو متقاعد کنیم که به بابام پیشنهاد زن گرفتن بدیم

خیلی سخت بود

و البته بگم مطمئن بودیم بابامون قبول نمیکنه

ولی گفتیم به قول اطرافیان خودخواه نباشیم و بگیم بهش

من از طرف همه و به نمایندگی از بچه ها رفتم به بابام گفتم

بابام هیچی نگفت

ولی پیشنهادم رو ردم نکرد

از اونجا دلم شکست که چرا بابا رد نکرد

یعنی میخواد زن بگیره ..

ولی خب بازم به بابام گفتم و پیگیر بودم

ادامه شو گفتی بلایکم

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟لایک کنین

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه شب که همه بچه ها جمع بودیم

بابامم بود

دوباره در حضور بقیه به بابام گفتم که هر وقت تصمیمش جدی شد بگه که من پیگیر کارای خواستگاری بشم

که خواهرم به شوخی به بابام گفت کسی رو در نظر داری بابا؟

بابام گفت آره !!!! همه جا خوردیم ولی سعی کردیم به روی خودمون نیاریم

بابام ادامه داد که یکی از آشنا ها که یه خانوم جوون هست و خیلی ساله بیوه شده و نسبت تقریبا نزدیکی با مامان خدابیامرزم داشت رو معرفی کرد

و اتفاقا ما از اون خانوم زیاد خوشمون نمیومد و بابام با اون خانواده تقریبا قطع ارتباط بود

ولی بازم گفتم چشم بابا

من غیر مستقیم جوری که کسی نفهمه پرس و جو میکنم ببینم چه جوریاست اصلا به درد شما میخوره

خدا مادرتو رحمت كنه

ولي واقعا مردها نميتونم بدون همسر زندگي كنن

تصميم درستي گرفتي

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
تا اینکه یه شب بابام سر اینکه غذای شب مونده خورده بود مسموم شد داداشم بهمون اطلاع داد( ما دخترا همه ...

مگه بابات دل نداره

شما ور دل شوهراتون بعد پدرت تا اخر عمر مجرد باشه

شرایط سختی بود براتون اما بهترین کار ازدواجه😔

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

از یه نفر که اطمینان داشتم سوال کردمو گفت که خانوم خیلی جوونه تقریبا ۱۶ سال از بابات کوچیکتره

و یه دختر ۲۰ ساله مجرد داره که میخواد همه جا باهاش باشه

واز همه مهمتر ممکنه قصد بچه دارشدن مجدد داشته باشه

پس به درد بابای شما نمیخوره

من اینا رو به بابام انتقال دادم و قضیه منتفی شد

حدود یک ماه بعد

یه شب یکی از آشناهام بهم زنگ زد که آیدا خبر داری چی شده گفتم نه .. گفت که بابات از خانم فلانی ( همون خانووم جوونه بیوه که بابام معرفی کرده بود) خواستگاری کرده الان منتظر جوابشونه .

من انقد تعجب کردم  

و دلگیر شدم و کلی گریه کردم

چرا بابام بدون اینکه به ما بگه

و با وجود اینکه ما بچه ها کاملا مخالف این خانم بودیم  سر خود رفته خواستگاری کرده

من هر شب خونه بابام میرفتم و بهش سر میزذم اون شبم رفتم

خیلی منتظر موندم ولی بابام چیزی نگفت

تا اینکه خودم موقع رفتن بهش گفتم که از همه چی خبر دارم و ازش ناراحتم

از یه نفر که اطمینان داشتم سوال کردمو گفت که خانوم خیلی جوونه تقریبا ۱۶ سال از بابات کوچیکتره و یه ...

تا اینجا که ناراحتیون از نظر من بی مورد بوده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام