ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
دیدم چنین افرادی رو ولی یه اوپراتور سیستم میشید نه کسی که واقعا حسابدار باشه و توانایی انالیز صورتهای مالی رو داسته باشه
من ارشد حسابداری دارم. بیشتر مفهومیه و به درد بازار کار نمیخوره
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
شما هیچ زمینه ای از حسابداری نداری ، پس اول برو یه آموزشگاه خوب ثبت نام کن ( ترجیحا آموزشگاهی که مجوز فنی و حرفه ای داره و امتحانات هم توسط فنی حرفه ای برگزار میشه ) و سوال کن کدوم نرم افزار حسابداری تو استان شما استفاده میشه و مناسب تره ، برات دوره های حسابداری ميذارن ، البته اول خود کتاب حسابداری رو هم بهت آموزش میدن و در نهایت دو تا مدرک حسابداری و نرم دافزار حسابداری بهت میدن
جدی ؟ چقدر غصه میخوردم که نرفتم ارشد حسابداری بگیرم رشته م مرتبط هست ولی حسابداری نیست
تو ارشد حتی راجع به یدونه ثبت حسابداری صحبت نمیشه! استانداردهای حسابداری تحلیل میشه، مفاهیم مدیریت مالی گفته میشه. مقاله نویسی و مقاله خونی و اینا
فقط اگر علاقه یا قصد دکتری داری بخون.
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
شما باید یه مدت به عنوان کمک حسابداری جایی مشغول به کار شی تا بتونی حسابداری و تجزیه تحلیل صورت هاي ...
عزیزم من خودم ۸ ساله کارم مالیه
علاوه بر کار ثابت خودم، در هفته ۲ تا شرکت دیگه میرم که حسابدارشون حسابداری نخونده بوده و فقط بعنوان اوپراتور سیستم ثبتهای معمولی رو میزنه و میرم کاراشونو جمع میکنم. اخرسال هم حساباشونو میبندم و سر و سامون میدم
سلام عزیزم چند سوال داشتم ازتون میشه درخواست دوستی بدم
سلام
اگه حل مساله نباشه بله😆😆