پذیرایی خونمون رو به بالکن باز میشه و توی بالکن و حیاطِ روبروش پر از درخت و گنجیشکایی که اینطرف و اون طرف میرم و آواز میخونن عطر بهار هم توی هوا پیچیده و آفتاب رنگ مطلوبی داره یاد بعد از ظهرای قدیم وقتی ۳_۴ سالم بود افتادم شده کسی این حالت داشته باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای دقیقا داشتم به همین فک میکردم امروز چقد شبیه بچگیامه که همه خواب بودن یا شبیه یسری از رمانا دهه هشتاد...از اونا که توش گوشی و نت و جلب توجه بازی نبود ...
نمیدونم چرا من تو این روزا بعدازظهرا. میفتم یاد ۴سال پیشم ک عاشق یکی بودم و هر بعدازظهر تو همچین هوایی بیرون میرفتیم.
اره واقعا این روزا بعدازظهراش عالین.
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
خونه منم بالکن داره فقط خبری از درخت نیست خونه همسایه اس
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اره خیلی وقتا میرم خونه پدریم هوای عصر بعد بارون حالت خوب و فکرت آزاد هووووووم
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
خوش به حالتون من اتاقم انقدر تاریکه ادم فک میکنه ۵ صبحه. هر روز دعا دعا میکنم زودتر از این خونه بریم یه جای پر نور 😁
می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....