گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
سمفونی مردگان..عباس معروفی..🌹 مردی به نام اوه...فردریک بکمن...🌹 زیتون..best🌹 انارbest🌹 به سبزی دستهای تو. best🌹 نقش نگار..best🌹 تب...پگاه🌹 بن بست ۱۷..پگاه🌹 بانوی قصه...🌹 کسی می اید...🌹 ملت عشق..الیف شافاک🌹 حرامزاده استانبول..الیف شافاک🌹 رازم را نگه دار..سوفی کنزلا🌹 زنان کوچک...لوییزا میالکانت🌹 چراغها را من خاموش میکنم..زویا پیرزاد🌹 عادت میکنیم...زویا پیرزاد🌹 سهم من ..پرینوش صنیعی🌹 شهربازی..الیوم🌹🌹🌹
به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره مندلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران چندین نقشداره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن ۵.شاغل بودن ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،با همون برخورد،با همون عقل،با همونعادات،با همون خرافات.،همون خود کمبینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن،،پس فقط برده های سربزیر تایید میشن...تاپیکهای جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینمتو سایت گزارش میزنم..چون جاش اینجا نیست
طُ نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد.☀️🌈 دگران روند و آیند و طُ همچنان که هستی 🍃🌾 پرسپولیس زیبا ترین عشق جهان⚽❤️ تیم من نبض یه ورزشگاهه⚽🚩 معرفت کردگار، دیدن این عالم است🌎🌌 خوب جهان را ببین هر چه ببینی کم است🔭🌃
مادمازل(ایرانی،خارجی هم با این اسم هس فکر کنم ولی من ایرانی میگم)
اسطوره
دلشوره
تار و پود (اینو الان دارم میخونم فعلا که راضیم قشنگه)
تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤