2777
2789
عنوان

چن روز دیه عروسیمع

188 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها چن وقت دیگه عروسیمع و میخام راهنمایم کنید برا خریدو اینجور چیزا چیکار کنم ک ولخرجی نشه برا عقدم بدون برنامه ریزی پیش رفتیم و بجز پول خرج کردن چیز دیگه ای برامون نداشت کلی وسیله خریدیم اما ب چشم نیومدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما موقع عروسی باهم پول گذاشتیم 

فقط یدونه از این ساکهای جعبه ای هست مسافرتی..خریدیم

بخیه لوازم آرایشی مثل سشوار یا اتو مو اسنا نخریدیم چون داشتیم

فقط یدونه کفش مجلسی گرفتم هم با لباس حنابندان 

هم لباس عروس

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

عزیزم تازه عروسی همه چی جدید میخوای بخوای نخوای  خرج میکنی ول خرجی نداره

درستع خیلیا چیزا لازمه ک باید گرف ک خدارو شکر گرفتیم ولی ۱۵۰۰ تا دعوتی داریم بعد تالار اقد گنجایش ندارع میخایم خونه بگیریم بعد برا تزینو نمیدونم برا خیلی چیزای دیگه راهنمایی میخایم

درستع خیلیا چیزا لازمه ک باید گرف ک خدارو شکر گرفتیم ولی ۱۵۰۰ تا دعوتی داریم بعد تالار اقد گنجایش ند ...

آها کرونا خو  خودمونی عروسی. کنید  

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
ما موقع عروسی باهم پول گذاشتیم  فقط یدونه از این ساکهای جعبه ای هست مسافرتی..خریدیم بخیه لواز ...

من برادعقدم اقد لباس گرفتم ولی اخرشم گفتم عجله ای بوده اینا رو زیاد دوس ندارم نپوشیدم وسیله ارایشم گرفتم اقد نزدم ک اخرش پرتشون دادم تارخشون سر رفته بود و خیلی از چیزای ک گرفتم گفتن خوبه ولی موقع استفاده درد نمیخوردن 

شغل شوهرت چیه؟

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
خودمونیع 😐😐 فقط فامیلا بابام هستن با فامیلا مامانم و فامیلا شوهرم تازه خیلیا رو از قلم انداختیم&nb ...

خوب میکنید   

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
ازادع باباش اینا باغ دارن و زمین کشاورزی تا موقع کارا باباش هست بعدشم تو کار خریدو فروش زمین ماشینو ...

خب پس خرج کن مهم نباشه

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕