2777
2789
عنوان

کنکوریا و کسایی قبلا کنکور دادن بیایید چند لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه چند بش

نمی دونم عزیزم فکر میکنم نهایت تا 700 البته بازم میگم تراز مهم تره اگه ترازت خوب باشه رتبه ات زیاد اهمیت نداره

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
ساعت مطالعه مهم نیست مهم کیفیت و کمیت خوندته عزیزم مهم اینه خوب یاد بگیری  وگرنه ساعتو ک هر ...

آره دقیقاً کیفیت مهمتره

صفره صفرم🙁

نه دیگه صفر صفرم نیستی عزیزم،تو میگی امتحان نهایی داری یعنی هنوز محصلی خیلی چیزا رو داری یاد میگیری،صفر یعنی منی که پنج سال از درس دور بودم بعد خاستم شروع کنم

نه دیگه صفر صفرم نیستی عزیزم،تو میگی امتحان نهایی داری یعنی هنوز محصلی خیلی چیزا رو داری یاد میگیری، ...

من از وقتی کرونا اومده لای کتاب و باز نکردم تمام تست هارم با کمک دوستام دادم اصلا دوازدهم و نخوندم 

از نظر من همه چیز ممکنه خیلیا تو مدت کم پزشکی در اومدن دارو سازی که هیچی نیست،فقط شروع کن به خوندن کم کم ساعت مژالعه و تعداد تست هات رو افزایش بده روزی که درس میخونی فرداش تست اون درسو بزن ۵ شنبه و جمعه هارم بزار برای مرور و رفع اشکال من خودم کنکوری ۱۴۰۰م واسه زبان میخوام زبان و ادبیات انگلییی بخونم شروع کردم تازه مژمنم موفق میشم😃

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
از نظر من همه چیز ممکنه خیلیا تو مدت کم پزشکی در اومدن دارو سازی که هیچی نیست،فقط شروع کن به خوندن ک ...

مرسی عزیزم انشالله موفق بشی و رتبه خیلی خیلی خوبی بیاری😘😘