2777
2789

حدود 85 روز مونده به کنکور و منم هنوز شروع نکردم و باید 25 تا کتاب و بخونم تست بزنم تازه امتحاناتمونم نهایی ان بنظرتون میتونم تو این فرصت داروسازی قبول شم یا اگه نمیشه وقتم بزارم رو امتحان نهایی 🙁

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

خب

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه

تو نهایت تلاشتو بکن میشه

من کسایی رو میشناسم که از همین جا شروع کردن و انقلاب کردن

سه ماه مونده تا دهم تیر

بشین فقط تست تسط بزن و ببین تو کدوم درسا ضعیفی بیشتر کار کن روش

هر دوهفته بعد خوندنت ی ازمون جم بندی بزن

شبا باکس شبانت ارایه و قرابت و لغات عربی و زبان بزار مثلا ده لغت زبان و عربی و پنج تا ارایه

موفق میشی قول میدم

یعنی اگه درست بخونم و ساعت مطالعه ام خوب باشه ممکنه

بنظرم با ساعت مطالعه بالای ۱۲_۱۳ساعت میشه

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
تو نهایت تلاشتو بکن میشه من کسایی رو میشناسم که از همین جا شروع کردن و انقلاب کردن سه ماه مونده تا ...

مرسی عزیزم 😍❤️

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞